:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лейкърс" влезе в плейофите след победа в последния мач

Кармело Антъни от "Ню Йорк" стана реализатор №1 на редовния сезон в НБА
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Гардът на "Вашингтон" Ей Джей Прайс (в средата) стреля към коша на "Чикаго Булс" пред закъснелия да го покрие Карлос Буузър (вляво) по време на последния мач от редовния сезон за двата тима, завършил 95:92 за домакините от Чикаго, които ще играят в плейофите, докато за "воините" сезонът приключи.
С победа в последния мач от редовния сезон "ЛА Лейкърс" си осигури място в плейофите на Западната конференция в НБА, при това избегна среща в I кръг с фаворита "Оклахома Сити". Без контузените си звезди Кобе Брайънт и Стив Неш "езерняците" се справиха след продължение с гостуващия "Хюстън" - 99:95, и завършиха седми в конференцията. Най-голям принос за успеха имаха Стив Блейк с 24 т. и испанският център Пау Гасол, направил седмия в кариерата си "трипъл-дабъл" (двуцифрен резултат по три показателя) - 17 т., 20 борби и 11 асистенции.

Победата прати "Лейкърс" на 7-о място, което му осигури мач с втория на Запад - "Сан Антонио". "Хюстън" пък остана 8-и и ще играе с "Оклахома Сити". Големият губещ от тройната въртележка бе "Юта", който падна като гост на "Мемфис" със 70:86 и остана под чертата.

Ето и двойките в сериите от I кръг (играе се до 4 победи): на Изток "Маями" - "Милуоки", "Ню Йорк" - "Бостън", "Индиана" - "Атланта" и "Бруклин" - "Чикаго"; на Запад "Оклахома Сити" - "Хюстън", "Сан Антонио" - "ЛА Лейкърс", "Денвър" - "Голдън Стейт" и "ЛА Клипърс" - "Мемфис".

С края на редовния сезон станаха известни и победителите в индивидуалните класации. Кармело Антъни е първият баскетболист на "Ню Йорк" след Бърнард Кинг през 1984/1985 с приза за реализатор №1. Крилото на "Никс" е бележило средно по 28.7 на мач, докато подгласникът му Кевин Дюрант ("Оклахома Сити") е с 28.1. Най-добър борец под кошовете е Дуайт Хауърд ("Лейкърс" с 12.4 овладени топки, пред Никола Вучевич ("Орландо") с 11.9. На върха при подавачите е Рейжон Рондо ("Бостън" с 11.1 асистенции пред Крис Пол ("Клипърс") с 9.7.

Рекорд пък направи Стивън Къри. В последния мач на "Голдън Стейт" (99:85) като гост на "Портланд" той наниза 4 тройки и има общо 272 за сезона. Предишното постижение за тройки в един сезон държеше Рей Алън ("Бостън") с 269.
2
756
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
19 Април 2013 08:30
Хюстън" пък остана 8-и и ще играе с "Оклахома Сити". Големият губещ от тройната въртележка бе "Юта",

Хюстън не можеха да бъдат в никаква въртележка, въпроса беше Лейкърс или Юта. Юта изгубиха по-рано и така този въпрос отпадна. Хюстън и Лейкърс пък решаваха вече само съперника.
Хардън се изправя срещу Оклахома - ще е интересно.
19 Април 2013 08:32
Рекорд пък направи Стивън Къри. В последния мач на "Голдън Стейт" (99:85) като гост на "Портланд" той наниза 4 тройки и има общо 272 за сезона. Предишното постижение за тройки в един сезон държеше Рей Алън ("Бостън" с 269

Страхотен рекорд на младока! Да минеш такива играчи като Рей Алън и Реджи Милър говори много!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД