:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 294
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Черно море" се раздели с бивш национал

"Черно море" се раздели с халфа Коста Янев. Треньорът на варненци Георги Иванов-Гонзо реши да не задържа повече бившия играч на "Сливен", ЦСКА и "Локомотив" (Сф), който явно няма с какво да помогне на тима, тъй като постоянно е измъчван от контузии. 29-годишният халф, който има и мач за националния тим на България, няма и минута в игра с екипа на "Черно море". Още при пристигането си на ст."Тича" през зимата Янев имаше проблеми с контузии, които продължават и досега.

Нападателят на "Черно море" Мирослав Манолов също продължава да е извън строя и не е ясно дали ще бъде готов за гостуването на "Берое" в неделя. Манолов се оплаква от болки в прасеца и не тренира. Освен него извън сметките на треньора Георги Иванов са още Детелин Димитров, който се възстановява от артроскопия, и бранителят Александър Емилов. Той е наказан от БФС за 1 мач. Нападателят Георги Радев пък се присъедини към юношеския национален тим за контролите с Албания и Македония.



758
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД