:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Берое"

победи "Спартак" (Пл) със 104:70 в последния мач от 26-ия, предпоследен кръг на Националната баскетболна лига за мъже. Така старозагорци се изравниха с "Черно море" на 6-ото място с баланс 11-15. В последния кръг "Берое" гостува на "Рилски спортист", а "Черно море" на "Ямбол". Само победа на варненци и загуба на "Берое" ще остави "Черно море" на 6-о място за плейофите, при всяко друго развитие "Берое" ще е 6-и.



Националният

отбор по волейбол за юноши не успя да използва шанса си да се класира за II фаза на европейското първенство в Сърбия и Босна и Херцеговина след победата на Турция над Франция с 3:0 гейма. Те трябваше да бият с 3:0 Финландия, но загубиха с 0:3 (-17 -22, -27) и отпаднаха.



Волейболният

шампион на Италия при мъжете - "Лубе Банка Марке" (Мачерата), отпадна на 1/2-финала, елиминиран от "Копра Елиор" (Пиаченца), който победи с 3:1 (-26, 22, 23, 15) и затвори плейофната серия с 3-1 успеха. Така тимът от Пиаченца с капитан Христо Златанов се класира за първи финал след 4 години и отново ще има за съперник "Итас Диатек Трентино" (Тренто) с треньор Радостин Стойчев и капитан Матей Казийски. Серията е до 3 победи и започва на 25 април в Тренто.



Националният

отбор по хокей на лед ще играе от 21 до 27 април на световното първенство в Дивизия 2, група Б в Измит (Тур), като съперници ще са му тимовете на Нова Зеландия, Китай, Мексико, Израел и Турция. Целта пред отбора е запазване на мястото в дивизията, което означава да не остане последен.
706
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД