:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 271
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Ивелин Попов

влезе в 83-тата мин. за "Кубан", който загуби като гост от "Зенит" с 3:4 след дузпи (0:0 след прод.) в 1/4-финал за Купата на Русия. Капитанът на българския национален отбор вкара една от дузпите за тима си.



На 1/4-финалите

приключи българското присъствие в турнира за Купата на Украйна. Петър Занев игра цял мач и получи жълт картон при домакинската загуба на "Волин" (Луцк) с 0:2 от "Днипро". Съотборникът му Валентин Илиев не бе в групата. Воденият от Николай Костов "Карпати" (Лвов) пък отпадна достойно след 1:2 като гост от гранда "Шахтьор" (Донецк).



Цветан Генков

не бе в групата на "Висла" (Краков), който загуби с 2:3 като домакин от "Шльонск" (Вроцлав) в 1/2-финала реванш за Купата на Полша. "Шльонск" се класира за финала с общ резултат 5:3.



Жозе Моуриньо

е намекнал, че ще напусне "Реал" (М) след края на сезона, съобщи испанското телевизионно предаване "Пунто Пелота". Португалецът се е срещнал с начинаещи треньори, които го попитали дали догодина ще могат да се видят отново с него по същото време. На това Моуриньо е отговорил, че ще е сложно, защото няма да е вече в Мадрид. Информацията не е потвърдена от самия треньор.



Селекционерът

на националния отбор на Италия Чезаре Прандели ще стане треньор на "Милан" след края на световното първенство по футбол през 2014 г., съобщи близката до миланския клуб телевизия SportMediaset. Прандели вече е заявявал, че след Мондиал `14 може да се върне на работа в клубен отбор. Договорът му с италианската федерация изтича в края на юни 2014 г.
637
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД