:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 292
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бербатов още обира негативи заради "Юнайтед"

Българинът записа трети мач без гол при загуба от "Челси"
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Бразилецът Давид Луис (вдясно) бележи феноменалния си гол, с който "Челси" откри резултата срещу "Фулъм".
Близо 8 месеца след като напусна "Манчестър Юн", Димитър Бербатов продължава да носи негативи от престоя си там. Британското издание Givemefootball постави българина на 7-о място в класацията за най-разочароващите трансфери. Въпреки че Бербатов вкара 56 попадения при 4-годишния си престой в "Юнайтед" и стана голмайстор на Висшата лига през сезон 2010/2011.

На първо място при неудачните сделки е преминаването на Фернандо Торес от "Ливърпул" в "Челси" за 50 млн. паунда. Преди Бербатов са още последователно Кака (от "Милан" в "Реал" за 56 млн. паунда), Хълк (от "Порто" в "Зенит" за 39,5 млн.), Роке Санта Крус (от "Блекбърн" в "Манчестър С" на 18 млн.), Стюърт Даунинг (от "Астън Вила" в "Ливърпул" за 20 млн.) и Анди Керъл (от "Нюкасъл" в "Ливърпул" за 35 млн.).

Междувременно Бербатов записа трети пореден шампионатен мач във Висшата лига без отбелязан гол. Той игра през цялото време за "Фулъм" при домакинската загуба с 0:3 от "Челси" в отложен мач от 29-ия кръг. "Сините" откриха с фамозен гол на бразилеца Давид Луис в 30-ата мин., след което капитанът Джон Тери се разписа два пъти - в 43-тата и 71-вата.

Бербатов имаше два шанса да се разпише, но първо не намери вратата, а след това негово воле бе отклонено от Тери. Другият българин във "Фулъм" - Станислав Манолев, остана резерва.

Други резултати: "Манчестър С" - "Уигън" 1:0, "Уест Хем" - "Манчестър Юн" 2:2. Начело е "Манчестър Юн" с 81 т., пред "Манчестър С" с 68, "Челси" с 61, "Арсенал" с 60 и др. "Фулъм" е 10-и с 40 т.
17
1135
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
17
 Видими 
18 Април 2013 20:39
Нищо ново - как ще вкара на Челси, като на големи отбори не е вкарвал, също и в националния, въпреки че се води рекордьор
18 Април 2013 20:44
Драгое, колко гола си вкарал за Рапид Дивдядово и в коя група, тасе възмущаваш от Бербатов
18 Април 2013 22:18
На Рапид не знам, ама на баба Маруда....ехееее.
19 Април 2013 04:31
Тези разходки и леки тръсчета ще му изядат главата. Нищо чудно и от Фулъм да го уволнят.Футболът е мъжка игра и иска тичане и борба за всяка топка, само тогава се получава истинско зрелище. Статичното попложение на Бербатов през повечето от времето на мача дразни неимоверно феновете. Няма значение колко технично пипа топката в малкото случаи когато я докосне - цялостната му игра е дразнещта. Не е това начинът да бъдеш звезда...
19 Април 2013 08:11
Ква тупалка, а?
19 Април 2013 09:08
На Анди Керъл му връчвам първото място без да се замисля в тази класация.
-----
Бербо игра добре срещу Челси. Първите 15 минути направи два шпагата - или толкова, колкото за целия сезон и камерите не спряха да го следят. Изтеглен назад, задържаше топката и се мъчеше да сътвори нещо. Но Петрич бе обезличен напълно от защитата на Челси, не съм го виждал да прави толкова слаб мач. Брайън Руиз пък бе принуден да се връща почти пред наказателното си поле, за да се докосне до топката, а е от най-градивните играчи на Фулъм и без него атаката им страда много. Така почти не създаваха положения, как да вкарат? Торес беше като лъв в атаката - явно наистина Рафа умее да го "активира" и напомни за най-добрите си години.
19 Април 2013 10:37
Суоми, за Анди Керъл съм напълно съгласен. Но има много несправедливости в класацията - напр. Кака - доказан футболист, но като не могат да го ползват. При Бербатов ситуацията е по-сложна - техник, но както казваме в маалата - гюме. В съвременния футбол, във водещите отбори такива не виреят. За това беше добър в Леверкузен и Тотнъм, а в Ман. Ю. се провали...
19 Април 2013 13:00
Evasion,
винаги го има фактора наставник. Не му ли влезе в системата или стане ли някакъв скандал, веднага става "неуспешен". Бербо когато е играл за МанЮ, е вкарвал доста голове. САФ си го направи провала, явно заради голямата сума, която даде за него.
19 Април 2013 13:40
Не мога да разбера злобата на драгойчовците към Бербо.
Българин скоро няма да играе на такова ниво. Няма да играе и
в отбори като Тотнъм или Юнайтед. Българин скоро няма да
стане голмайстор във висшата лига. Вкарвал на слаби. Ливърпул(тромба),
Челси и Арсенал са слаби според критериите на драгойчовците.
Дразни ви че е чорбар.
19 Април 2013 13:43
Мдааа, вярно е, че при САФ няма шест-пет... Къде по-големи звезди от Бербатов са си отивали едва ли не с подвити опашки. Не знам защо се разлюбиха, сигурно и Бербатов си е имал основания, но никой не е излязал на глава с инатливия шотландец. А от Бербатов и САФ, САФ е този който я разбира играта. Бербатов просто трябваше да си наляга парцалите и да играе. А не да става за посмешище. Но пак казвам - той си знае най-добре. Аз само мога да коментирам отстрани.
19 Април 2013 13:52
Evasion,
първите две изречения говорех за всички изобщо.
Ильо,
да не искаш да кажеш, че ако Бербо беше минал през Герена, сега щеше да има паметник пред стадиона с порутения сектор?
19 Април 2013 13:55
Не знам за какво посмешоще е станал Бербо в МЮ. Гледам че Чича също го закотвиха на пейката.
За Нани да не говорим. Руни когато щеше да напуска цял полусезон беше в дупка и тогава Бербо ги носеше.
Но играеше редовно. Сега Перси 12игрови часа не беше вкарвал гол и играеше. А Бербатов стана голмайстор
с половината мачове и почти без да бие дузпи.
19 Април 2013 13:57
Ильо,
да не искаш да кажеш, че ако Бербо беше минал през Герена, сега щеше да има паметник пред стадиона с порутения сектор?


Паметник, параклис и стадион щяха да кръстят.
То за един гол в приятелски мач с англия само какво правят
19 Април 2013 14:04
Е, хайде Ильо - не знаеш... Не говоря за първия и втория сезон - особено когато стана гол майстор, както ти отбеляза "без дузпи", а за времето преди да си търгне.
19 Април 2013 14:18
Беше си унижение от страна на САФ. Умишлено и целенасочено - апогея бе подигравката на финала на ШЛ. Бербо сам си е виновен за това.
19 Април 2013 14:26
Решил, останал. Както сега. Всички даваха акъл да иде във Фиорентина или Юве, а той във Фулъм.
Сега излиза че не е сбъркал. Докато се адаптираше на ботуша и щеше да се пенсионира.
20 Април 2013 01:23
Представите на рогатите за трансфери, успешни кариери, важни голове и големи фигури във футбола са различни от общоприетите, споделяни от нормалните хора. Не съм сред феновете на Барбуци (опазил ме Господ) , но надали в обозримо бъдеще някое БГ ще играе на такова ниво. Вероятно и никой друг наш играч няма да бъде топ реализатор на Висшата лига. Както и да вкара три на Ливърпул (такава гадост се надявам всъщност да не видя никога повече).
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД