:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Национал се върна в "Лудогорец"

СНИМКА: БГНЕС
Йордан Минев
Един от най-опитните футболисти на "Лудогорец" - защитникът Йордан Минев, поднови тренировки с тима. Само преди седмица националът бе опериран от херния в "Пирогов", но вече се готви с отбора. Бранителят ще пропусне предстоящото гостуване срещу "Миньор", но ще бъде на линия за следващите две домакинства на шампионите - срещу "Ботев" (Вр) и "Черноморец-Бургас".

Още за неделния мач в Перник треньорът на "Лудогорец" Ивайло Петев ще може да разчита на друг бранител - Жуниор Кейсара. Бразилецът не игра при успеха с 1:0 над "Локо" (Пд) заради натрупани картони.

В същото време "Лудогорец" стана първият български клуб със сертификат за качество по стандарта ISO. Одитът на шампионите е извършен от организацията "SGS България" ЕООД, която установи, че "Лудогорец" се управлява в съответствие с най-добрите европейски практики. Клубът е сертифициран за управление на професионален футболен отбор, организиране и провеждане на учебно-тренировъчна и състезателна дейност, управление на спортни бази за подготовка на футболисти и рекламни услуги.
690
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД