:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 272
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Славия" и "Берое" не се победиха

СНИМКА: БУЛФОТО
Вратарят на "Берое" Иван Караджов (вдясно) прави поредната си решителна намеса във вчерашния мач срещу "Славия".
"Славия" и "Берое"на успяха да се победят в първия си 1/2-финален мач от турнира за Купата на България и завършиха 0:0 в София. Така двата тима ще определят финалиста след реванша в Стара Загора следващата седмица.

Преди почивката "белите" имаха повече положения, като най-чистото бе пропиляно от бившия играч на "Берое" Антонио Ливраменто, който в 29-ата мин. уцели гредата. Малко след това отново той би опасно, но ударът му мина съвсем близо до вратата на гостите.

След почивката обаче "Берое" бе по-близо до гол в мача, след като на три пъти Венцислав Христов пропусна да реализира от чисти позиции. В последните минути Радослав Димитров от "Славия" също можеше да даде преднина на тима си преди реванша, но ударът му бе неточен.

Преди мача пък двата клуба влязоха в конфликт заради изявление на президента на "Славия" Венцислав Стефанов, който обвини "Берое", че работи със съдиите. Ръководството на гостите отговори незабавно, като декларира, че "никога не е работил с реферите и гледа само и единствено представянето си".

Въпреки това треньорът на "белите" Венцислав Стефанов след мача имаше претенции към рефера Цветан Кръстев, като настояваше, че има дузпа за нарушение срещу Галин Иванов. От тв повторението се видя обаче, че играчът на "Славия" симулира.
4
1277
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
19 Април 2013 08:24
Доста ялово, добре че сме с директивата в джоба.
А Вили какви ги е плещил пак - ужас!
19 Април 2013 11:56
Какви ги е плещил ?
19 Април 2013 12:52
"Вече девети или десети мач не е свирена дузпа или фаул пред наказателното поле в полза на Славия. Сигурно трябва колегите от Бостън да пуснат и тук една бомба, за да откъсне краката на някого от нашите футболисти, за да ни свирят нарушение", каза в типичния си стил Вуцов.

"Тези двамата, черните - честно ви казвам, че не им знам имената, но им знам позициите - №21 и №29, бяха за червени картони. Още до 15-ата минута те направиха по 4-5 фаула. Едва след 5-6 нарушения получиха жълти картони. А единият от тях си беше за директно изгонване. Изобщо днешните съдии не бяха подготвени и дадоха толерантност за игра с безсмислени фаулове", не се спря Вили.
19 Април 2013 12:54
Изобщо "бомби", "черни" и прочие от длъжностно лице - то е ясно, че не е интелигентен, но поне един пиар курс да изкара там.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД