:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 274
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Съдийската комисия върна

в нарядите рефера Александър Костадинов, като му повери предстоящия мач от 23-ия кръг на А група между "Миньор" (Пк) и "Лудогорец". Преди 2 кръга той бе наказан заради двубоя "Ботев" (Вр) - ЦСКА (3:4). Наряд за дербито "Литекс" - "Левски" в Ловеч получи Николай Йорданов, а ръководилият 1/2-финала за Купата между "сините" и "Локо" (Сф) Христо Ристосков няма да свири професионален мач през уикенда.



Треньорът на "Ботев" (Вр)

Антони Здравков няма да може да разчита на двама футболисти за предстоящия двубой с "Черноморец-Бургас". Радослав Куанг е наказан, а Андрей Атанасов е с травма. Друг футболист, който лекува контузия, е Александър Якимов, но той вероятно ще се оправи за двубоя. "Познаваме добре бургазлии и излизаме с настройката да ги победим", категоричен бе Здравков.



Футболистите и треньорите

на "Монтана" бяха глобени с по една месечна заплата. Санкцията е за незадоволително представяне в пролетния дал на първенството, в което тимът записа 6 загуби и само 1 равен мач. В клуба няма да бързат с избора на нов треньор, като в предстоящото гостуване на "Пирин" (Гоце Делчев) отборът ще бъде воден от досегашния помощник на Стойчо Стоев - Георги Станков. Вероятно той и другият асистент - Дилян Иванов, ще останат начело на тима до края на сезона.



ФИФА отмени забраната

за провеждане на мачове в Либия. Това е последица от решението на Африканската футболна конфедерация да позволи на Либия да приема срещи от африканските клубни турнири. Първият мач, който ще се играе в Либия след вдигане на санкцията, е между Либия и ДР Конго в Триполи на 7 юни от световните квалификации. Санкцията бе наложена заради гражданската война в страната преди година и половина, довела до свалянето на Муамар Кадафи.
752
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД