:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 371
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ТРУД И ТВОРЧЕСТВО

Апликации и "пачуърк" върху чантите

Закачлив фасон имат чантите този сезон. Част от моделите в дизайнерските колекции са изработени на принципа "пачуърк" с ефектен микс от различни като структура и цвят кожи, а най-веселяшките са с апликирани фигурки.

В колекцията на "Макс Мара" актуалната форма "ринг" (кръг, който се образува от свода на ръкохватката и горния овал на чантата) присъства в модерната за сезона комбинация от велур и полирана кожа. Цветът е кафяв.

В няколко нюанса на кафяво, охра, беж и черно са моделите в типичен "пачуърк" (асиметрично пришити парчета кожа) в колекцията на "Мотиви". Чантите с италианската марка илюстрират друга актуална форма - квадратната.

Чанта-лодка, която също е модерна този сезон, можете да откриете при "Фурла". Дизайнерите на модната къща отиват още по-навътре в модните тенденции, пришивайки ефектни фигурки върху велурените модели. Хит са пеперудите. В колекцията висша мода на "Макс Мара" пък има чанта-кълбо с рози.



------каре----------

ЗАКАЧКИ

Петел мъти

Двусмислен намек за женската суета отправят дизайнерите на италианската модна къща "Етро". Те представят чанта с петел, който мъти. "От една страна, можем да смятаме, че кожената карикатура илюстрира жената като майка, но от друга - петелът си търси своята кокошка", коментира сп. "Вог".

------------------



Текстове под снимки

1. "Макс Мара".

2. "Мотиви".

3. "Фурла".

4. "Макс Мара".

5. "Етро".
1580
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД