:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,003,774
Активни 446
Страници 1,697
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Бившата

националка за "Фед къп" Александрина Найденова се класира за II кръг на турнира по тенис на твърд корт в Бърни (Авл, $50 000). На старта на основната схема българската квалификантка елиминира Юрика Сема (Яп) с 6:2, 6:1 и си осигури 13 т. за световната ранглиста и $760 от наградния фонд. За място на 1/4-финалите Найденова ще спори с поставената под №4 Оливия Роговска (Авл).



България

е домакин на първия за годината турнир от веригата на Европейския съюз по джудо - Открито първенство на Европа за мъже и жени. Надпреварата ще се проведе през уикенда (1-2 февруари) в зала "Арена Армеец София". Това състезание ще замени един от най-старите турнира на континента - "Освобождение", организиран от Българската федерация по джудо.



НБА

Резултати: "Филаделфия" - "Финикс" 113:124, "Бруклин" - "Торонто" 103:104, "Чикаго" - "Минесота" 86:95, "Милуоки" - "ЛА Клипърс" 86:114, "Оклахома Сити" - "Атланта" 111:109, "Юта" - "Сакраменто" 106:99.



Руската

компания "Йота Дивайсис" придоби миноритарен дял от отбора на "Лотус" във Формула 1. Като част от сделката с мажоритарния собственик "Жени Капитал" производителят на смартфони ще рекламира безплатно върху болидите на тима през сезон 2014 г. Сред партньорите на "Лотус" са още държавната петролна компания на Венецуела PDVSA, френският автомобилостроител "Рено" и софтуерната компания "Майкрософт Дайнамикс".
696
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД