:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,003,794
Активни 445
Страници 1,717
За един ден 1,302,066

Руснаци изпревариха "Левски" за нападател

Нападателите Генков и Макриев остават на "Герена"
СНИМКА: LEVSKI.BG
Футболистите на "Левски" тренираха и вчера при тежки условия в Созопол и Черноморец. Заради това бе отменена планираната за днес контрола със "Созопол" и тази сутрин "сините" ще се върнат в София.
Един от набелязаните от "Левски" нападатели - Доминик Адиа (24 г.), отхвърли офертата на "сините" и предпочете да заиграе за руския "Анжи". Ганайският национал бе в челото на списъка с евентуалните нови попълнения на тима от "Герена", но избра да продължи кариерата си в отбора от Махачкала.

Това означава, че най-вероятно Цветан Генков и Димитър Макриев ще водят атаката на Левски и през пролетта. Те бяха привлечени в началото на сезона, но разочароваха. Затова "сините" се надяваха да ги продадат, но не успяха. Макриев дори отказа оферта от клуб от втора лига на Франция, за да остане на "Герена".

Засега в "Левски" спират търсенето на ляв защитник. Бразилецът Фернандо Перейра Уолас, който бе взет като евентуален заместник на Нуно Пинто, бе освободен, понеже не успя да покаже необходимите качества. Вместо обаче да търсят нов играч на поста, "сините" ще дадат шанс на юношата Мики Орачев. Младокът се представи на ниво в контролата с "Черноморец-Бургас", спечелена с 5:3, след като влезе през второто полувреме именно на мястото на Уолас.

Вчера в София пък пристигна 23-годишният централен бранител Павел Чмовш. Той премина медицинските прегледи, докато агентът му Иржи Мюлер преговаряше с ръководството на "Левски". Снощи защитникът трябваше да подпише договор за 2.5 г.

Засега още няма яснота около евентуалната продажба на халфа Владимир Гаджев в чужбина. Националът бе спазарен за украински "Севастопол", където треньор е Ангел Червенков. Гаджев договори и личните си условия, но сделката се забави и най-вероятно ще пропадне, въпреки че украинците са готови да платят 300 000 евро. Според слуховете намесени са мениджърски интереси, тъй като от "Левски" не са склонни да платят сериозна сума на агента, уредил сделката.
3
985
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
29 Януари 2014 10:40
Затова "сините" се надяваха да ги продадат, но не успяха.

Най-напред трябва да трансферират Донев за скаут и Тонев за технически директор, а след това, на същия нещастен клуб, да шитнат и двамата "нападатели".
29 Януари 2014 10:55
и Тонев за технически директор

И там ли имат стадион за събаряне?
29 Януари 2014 11:05
Зе Суареш дойде ли вече?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД