:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 436
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Световният

шампион по шахмат Магнус Карлсен ще посети олимпийските игри в Сочи между 15 и 20 февруари, съобщи мениджърът на норвежеца Еспа Агдещайн. Потвърди го и самият Карлсен: "Аз съм фен на спорта, така че ще отида. Ще бъде весело". Шахматистът първо ще играе на турнира Zurich Chess Challenge, в който ще участват още шестима гросмайстори. Ще се редуват - в един ден класически партии, а в следващия - по бърз шахмат и т.н.



Американската

скиорка Линдзи Вон, която ще пропусне игрите в Сочи заради травма, ще бъде кореспондент на тв канала NBC. Тя ще коментира състезанията в ежедневното сутрешно токшоу "Тудей". Вон 4 пъти е печелила Световната купа по ски алпийски дисциплини и има златен (спускане) и сребърен (супер-Г) медали от олимпийските игри във Ванкувър`10.



Трикратният

олимпийски шампион по ски скокове Томас Моргенщерн беше включен в състава на Австрия от 130 спортисти за Сочи. 27-годишният Моргенщерн падна при тренировъчен скок на голямата шанца в Бад Митендорф (Ав) на 10 януари, като удари сериозно гърба и главата си. Той бе седмица в болница, но от няколко дни поднови тренировки.



НХЛ

Резултати: "НЙ Айлендърс" - "Бостън" 3:6, "Каролина" - "Кълъмбъс" 3:2, "Питсбърг" - "Бъфало" 3:0, "Далас" - "Колорадо" 3:4, "Ванкувър" - "Едмънтън" 2:4, "Сан Хосе" - "Лос Анжелис" 0:1.
636
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД