:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,003,622
Активни 437
Страници 1,545
За един ден 1,302,066

Седем българи застават на старт още в първия ден на олимпиадата

Снимка: БОК
Александра Жекова и баща й Виктор позират в спортните екипи, с които ще бъдат облечени българските олимпийци в Сочи. Екипировката е на италианската фирма VIST.
Седем български спортисти от общо 17 с право на участие ще застанат на старт в своите дисциплини на олимпийските игри в Сочи още в първия състезателен ден - 8 февруари. Първа ще участва Антония Григорова-Бургова в ски бягането на 15 км, което е от 16 ч. българско време. В 20.30 е първото състезание на биатлонистите - 10 км спринт, в който право да стартират имат четирима от квотата (4 + 1 резерва) - Красимир Анев, Владимир Илиев, Мирослав Кенанов, Михаил Клечеров или Иван Златев. В същия час е и първото спускане по ледения улей за Станислав Беньов (шейни), а чак в 22.30 наше време е квалификацията на ски скоковете от нормална шанца, в която ще участва Владимир Зографски.

Днес БОК ще представи екипировката на български олимпийци, но повечето спортисти вече си я получиха. Вчера това сториха сноубордистката Александра Жекова и нейният баща и треньор Виктор Жеков. Двамата пътуват за Сочи на 6 февруари и ще имат на разположение 10 дни за подготовка по трасето за сноубордкрос, тъй като състезанието е на 16-и.

916
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД