:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 335
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Славия"

спешно привлече защитника Величко Величков, който е свободен агент, след като прекрати контракта си с "Любимец". Той бе взет за заместник на Костадин Велков, който скъса връзки на десния глезен и ще пропусне остатъка от сезона. Сходна травма лекува и друг бранител на "Славия" - Стефан Велков, който трябва да се върне в игра през март.



"Локо" (Сф)

ще се раздели с нападателя Крум Бибишков и черногорския национал Милан Йованович, съобщи радио "Дарик". Договори с клуба пък ще подпишат одобрените на проби Камен Хаджиев, идващ от "Миньор" (Пк), и Даниел Генов - от "Интер" (Баку). Треньорът на "Локо" Стефан Генов обаче отпрати французина Албин Ходза-Алба, бивш играч на "Пирин" (ГД), който също бе на тестове. Вместо него ще бъде даден шанс да се докаже на италианския нападател Пио Импалиатели, който през есента игра за "Шумен".



"Литекс"

преотстъпи на "Любимец" до края на сезона юношата Емил Грозев, след като си върна опитния защитник Пламен Николов.



"Ботев" (Вр)

преговаря с бившия играч на "Райо Валекано" Симеон Иванов. Защитникът, който е юноша на "Левски", идва от "Любимец" като свободен агент.



19 млн. паунда

ще плати "Пари Сен Жермен" за халфа на "Нюкасъл" Йоан Кабай (28 г.), съобщи Би Би Си. Френският национал се очаква в Париж днес, за да премине медицински тестове и да подпише. "Нюкасъл" вече е готов с негов заместник - Клеман Гарние (23 г.), за когото ще плати 13 млн. евро на "Олимпик" (Л).



Аржентинският

нападател на "Интернасионал" (Порту Алегре) Игнасио Скоко (28 г.) ще премине за 3 млн. паунда в английския "Съндърланд", съобщи "Скай спортс".



"Порто"

се съгласи да пусне аржентинския халф Лучо Гонсалес в катарския "Ал Раян", откъдето за половин година предлагат 4.5 млн. евро на играча.



Уволнен

бе треньорът на италианския първодивизионен "Сасуоло" Еузебио ди Франческо, след като отборът попадна в зоната на изпадащите в Серия А. Фаворит за поста е Филипо Индзаги, а сред кандидатите са още Алберто Малезани и Чиро Ферара.
735
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД