:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,003,593
Активни 428
Страници 1,516
За един ден 1,302,066

Делегацията ни в Сочи все още е без знаменосец

Все още не е определен спортистът, който ще носи българския трибагреник по време на церемонията по откриване на зимните олимпийски игри в Сочи на 7 февруари от 20.14 ч.

Още преди 10 дни председателят на БОК Стефка Костадинова призна, че има трудности в намирането на знаменосец. Първоначалното предложение бе това да е най-голямата ни надежда за медал Александра Жекова, но сноубордистката отказа. Следващите в списъка на БОК бяха биатлонистът Красимир Анев и ски скачачът Владимир Зографски, но и двамата имат състезания още на 8 февруари и засега се дърпат. Към момента най-вероятно изглежда българският трибагреник да бъде носен от някой от скиорите алпийци - Никола Чонгаров или Георги Георгиев, които имат състезание на 9-и.

Все пак има шанс Анев или Зографски да се съгласят да водят делегацията ни церемонията. Знамето на швейцарския тим например ще носи олимпийският шампион по ски скокове Симон Аман, който също ще стартира на 8-и. И други отбори вече обявиха знаменосците си и това са все звезди - като скиорите Ивица Костелич (Хърватия), Бенямин Райх (Австрия) и Мария Хьофл-Рийш (Германия).
719
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД