:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,003,665
Активни 444
Страници 1,588
За един ден 1,302,066

Сампрас вижда Димитров в Топ 10 още през 2014 г.

Бившият №1 в света Пийт Сампрас предрече бърз пробив на най-добрия български тенисист Григор Димитров в световния елит. Според 42-годишния американец настоящият №19 в света ще влезе в челната десетка още до края на 2014 г.

"Ако не e в Топ 10 или дори в Tоп 5 до края на сезона, ще съм изненадан - заяви носителят на 14 титли от Големия шлем пред специализирания сайт TheTennisSpace.com. - Той е все по-самоуверен, играе страхотен тенис, удря топката наистина добре и имаше своите шансове срещу Рафаел Надал. Ще стигне далеч. Много е добър. Но не съм сигурен дали е напълно готов вече да се бори за титлите в Шлема. Струва ми се, че там тази година ще се съревновават Джокович и Надал."

Според Сампрас основната слабост на 22-годишния Димитров към момента е крехката му физика: "Доста е слабичък, но мисля, че работи върху трупането на мускули и влиза в по-добра форма. Той е само на 22, така че има малко време да заякне, но е тръгнал по този път."
1135
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД