:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 524
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лудогорец" не купил национал заради агента му

СНИМКА: BEROE.BG
Венцислав Христов
"Лудогорец" се е отказал от привличането на национала Венцислав Христов заради високи финансови претенции, предявени от агента на играча, съобщи радио "Дарик".

Според високопоставен източник от ръководството на разградския клуб офертата към "Берое" за 24-годишния нападател е била за 500 000 лв. Въпросният мениджър - Милен Георгиев, обаче поискал "космическа" комисиона в размер от 100 000 лв., а и било настоявано Христов да получава около 20 000 лв., което е 4 пъти по-голяма заплата, отколкото взема сега в старозагорския клуб. Това са били причините, които са отказали окончателно "Лудогорец" от намерението да купят национала.

Като добавка пък източникът от разградският отбор разкрил, че Христов бил мекушав и го било страх от конкуренцията в "Лудогорец" в лицето на Роман Безяк.

Според неофициална версия от "Берое" обаче Венцислав Христов не е искал да премине при шампионите, защото неговото желание било да подпише с ЦСКА. А от "Лудогорец" гледали на него като вариант, ако Безяк бъде продаден, а това не се е случило.
816
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД