:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Спецотдел по контрола на санирането

ще създаде регионалният министър Николай Нанков. Той ще следи за изпълнението на програмата за енергийна ефективност и ще е към дирекция "Жилищна политика" в МРРБ, стана ясно от думите на Нанков пред БНР. На 10 май той е изпратил писмо до кметовете за включване на представители от сдруженията на собствениците за контролен мониторинг на изпълнените дейности. Там, където има лошо изпълнение, фирмите ще отстраняват дефектите за собствена сметка.



Жената, която сгази полицай

с джипа си в Пловдив в неделя, е пусната на свобода срещу 10 000 лв. гаранция, съобщи прокуратурата. Тя е обвинена, че е нарушила правилата за движение и по непредпазливост е причинила смъртта на служителя на реда. На обвиняемата е забранено да напуска страната и временно й е отнета шофьорската книжка. Експертиза ще установява с каква скорост се е движил джипът в момента на удара. Инцидентът става, когато 36-годишният пътен полицай вдига стоп палка. За да избегне удара с камиона отпред, джипът внезапно свива и помита служителя на реда.
768
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД