:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,995,517
Активни 273
Страници 32,526
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Две контроли

срещу Русия ще изиграе женският национален отбор по волейбол през следващия месец. Селекцията на Иван Сеферинов ще гостува на "сборная" за два мача в Москва на 17-18 август. Рускините се готвят за участие в турнира "Гранд чемпиънс къп" в Япония от 5 до 10 септември.



Световният

шампион по класическа борба от Баку `07 Явор Янакиев вече не е треньор на националния отбор за кадети. "Напуснах, не ме удовлетворяваха условията и реших да се махна. Дори вече съм далече от борбата, тъй като не се занимавам с нищо, което да е близо до този спорт", заяви Янакиев, който пое поста миналия ноември.



"Астън Мартин"

би имал интерес да влезе като производител във Формула 1, ако в най-комерсиалния автомобилен спорт бъде въведен лимит на разходите. Това сподели изп. директор на британската марка Анди Палмър след среща с работна група към световната федерация (FIA). В момента "Астън Мартин" е спонсор на отбора на "Ред Бул" и работи пряко с дизайнера на австрийците Ейдриън Нюи.



"Мерцедес"

официално обяви, че напуска германския шампионат за туристически автомобили (DTM) в края на сезон 2018 и потвърди създаването на заводски отбор във Формула Е през сезон 2019/20. Тимът от Щутгарт бе основна част от сериите DTM още от възстановяването им през 2000 г., а след излизането му в шампионата ще останат само два конструктора - БМВ и "Ауди".
458
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД