:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,995,679
Активни 281
Страници 32,688
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

В I кръг

отпадна Елица Костова от тенис турнира на червена настилка от календара на международната федерация (ITF) в Прага (Чех, $80 000). 27-годишната хасковлийка допусна обрат с 6:4, 6:7 (2), 0:6 срещу Петра Крейшова (Чех). В следващия кръг представителката на домакините ще срещне Шантал Скамлова (Слвк).



11 ноември

е най-вероятната дата за реванша между Антъни Джошуа и Владимир Кличко за световната титла по бокс в свръхтежка категория. Това обяви промоутърът на британеца Еди Хърн, чийто клиент нокаутира украинския ветеран в първия мач в Лондон на 29 април. "Вярвам, че Кличко ще приеме този мач. Надявам се той да се състои в Лас Вегас. Сега остава да стискаме палци", допълни Хърн.



Себастиан Льоб

ще се завърне в екипа на "Ситроен" в Световния рали шампионат (WRC) като тестови пилот на C3 през август. "Нямам търпение да се завърна в автомобил от WRC и да усетя развитието на технологията", каза французинът, който има 78 победи във WRC и 9 световни титли. Льоб се оттегли от ралитата през 2012 г., а през последните години участва в световните първенства за туристически автомобили, по раликрос и на рали "Дакар".
473
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД