:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,995,498
Активни 271
Страници 32,507
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

7 млн. евро

ще получи "Славия" по трансфера на Петко Христов във "Фиорентина", съобщи агенция "Спортал". Сумата ще бъде изплатена на три вноски до година и половина. Италианският клуб е склонил да плати сумата, макар първоначално да е предлагал 1,2 млн. евро. Офертата обаче била вдигната заради интерес на руския "Зенит" и германския "Вердер" към Христов. Интерес от чужди клубове има още към брата на играча - Андреа Христов, както и към още един юношески национал - Калоян Кръстев.





"Пирин"

победи с 1:0 третодивизионния "Сапарева баня" в контрола. Попадението вкара в последната минута Аймен Суда, който в момента изтърпява наказание в първенството. В мача играха дошлите на проби алжирец Абделррахман Юсфи (от втория отбор на "Рен") и грък Василис Треандафилакис. Появи се и бившият футболист на "Киево" и "Берое" Радослав Кирилов. Последният ще бъде картотекиран и ще може да играе още в следващия шампионатен мач на "Пирин", който е в събота, точно срещу "Берое" в Стара Загора. Треньорът на благоевградчани Милен Радуканов ще преценява още няколко дни за играчите на проби, сред които е и юношата на "Монтана" Ани Петков, идващ от "Пирин" (Гоце Делчев).



"Черно море"

ще се завърне след 14 месеца на ст. "Тича", след като комисия установи, че съоръжението вече е годно да приема мачове от Първа лига, макар и само по светло. Заради това вчера от БФС изместиха домакинството срещу "Дунав" с половин час по-рано и мачът ще започне от 18.15 ч.





"Септември" (Сф)

представи вчера спонсора си за сезон 2017/2018 - букмейкърската къща Efbet. "Не можем да се сравняваме с големите клубове у нас. Ние инвестираме в базата и даваме шанс на млади футболисти. Опитваме се да се развиваме и вярваме, че това ще ни донесе успехи и повече точки във времето", каза спортният директор на клуба Кристиян Добрев.
514
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД