:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,995,506
Активни 274
Страници 32,515
За един ден 1,302,066

"ЦСКА-София" спечели мач с 11 гола

Победа над "Ботев" ще ни върне увереността, категоричен бе треньорът Стамен Белчев
СНИМКА: CSKA.BG
Дошлият на проби французин Юнес Каабуни получава поощрение от човек от екипа на "ЦСКА-София" за играта си по време на контролата срещу "Царско село" (7:4). След мача обаче халфът бе освободен.
"ЦСКА-София" победи със 7:4 втородивизионния "Царско село" в сутрешна контрола, която се игра на базата в Панчарево. Резултатът се движеше доста любопитно - първо "Царско село" поведе, след това домакините обърнаха до 4:1. После пък бе допуснато изравняване - 4:4, за да дойдат финални три гола за "ЦСКА-София".

Хеттрик за успеха вкара Кевин Кубемба, два пъти се разписа Густаво Кулма, а по веднъж бяха точни още Никола Колев и Милчо Ангелов. След мача треньорът Стамен Белчев похвали и четиримата голмайстори, като открои още играта на Тиаго Родригес и Александър Георгиев. Наставникът пусна в игра футболисти, които имат по-малко игрово време в първенството, за да не губят форма. Титуляр бе и дошлият на проби Юнес Каабуни, но след мача стана ясно, че няма да му бъде предложен договор. Бившият халф на френските "Бордо" и "Ред стар" тренира 10 дни с отбора, но не успя да впечатли Белчев.

"Резултатът не ме интересува толкова, колкото желанието и играта, а те бяха добри до почивката. Имаше скорост, играха по-опростено - така, както искам. Сега ни предстои мач с "Ботев", в който трябва да дадем максимума от себе си и да спечелим. Отборите в България се познават и няма с какво да се изненадат. Важна е нашата игра - трябва да подобрим играта и синхрона си, да бъдем търпеливи и ще се получи. Една победа ще донесе още по-голяма увереност на момчетата и всичко ще си дойде на мястото", коментира Белчев след мача пред клубната телевизия.

Двубоят с "Царско село" беше изгледан от собственика на "ЦСКА-София" Гриша Ганчев, който бе заедно с изпълнителния директор Трифон Попов и главния мениджър Стойчо Стоилов.

Все още има възможност "ЦСКА-София" да продаде свой играч до края на трансферния период. Интерес има към няколко футболисти, като най-силен е към защитника Антон Недялков. Той е бил гледан вече в мача с "Лудогорец" (0:1) от представител на "Щутгарт", който се завърна в Първа Бундеслига. Скаут ще гледа левия бек и в гостуването срещу "Ботев".

4
757
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
26 Юли 2017 21:12
Пламен Марков: Казахме, че сме Литекс, за да играем в Европа

Емблемата е вече собственост на ЦСКА, що се отнася до плащането, които се занимават с въпроса, допълни директорът.

Ко? Не!


26 Юли 2017 21:15
Двубоят с "Царско село" беше изгледан от собственика на "ЦСКА-София" Гриша Ганчев

(снимка: натиснете тук)
27 Юли 2017 19:42
ММС категорично против да покаже договора с ЦСКА-София за “Армията” - обжалва до последно

Как тогава да има честен търг за базите? Суджука предварително ги е дал на помака!
27 Юли 2017 21:45
А не бе, на тебе ще ги даде, или на зара...да избаца там едно казино и два-три еврофутбола, и да продава титлата когато трябва да обновява автопарка. Тандемът Ганчев-Инджов са първите от 25 години насам, които правят реални инвестиции и се грижат като добри стопани за базата и отбора.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД