:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,995,527
Активни 276
Страници 32,536
За един ден 1,302,066

Томова приключи във II кръг в Бостад

СНИМКА: ФЕЙСБУК
Александрина Найденова (вляво) замахва за удар от бекхенд, докато шведската й партньорка Корнелия Листер следи противничките от другата страна на мрежата по време на мач от I кръг на двойки в Бостад. Българо-шведският дует се наложи над участващите с "уайлд кард" представителки на домакините Жаклени Ауад и Кайса Персон с 6:2, 6:3 и се класира за 1/4-финалите. Така Найденова остава единствената "оцеляла" българка в турнира.
"Щастливата губеща" от квалификациите Виктория Томова отпадна във II кръг на тенис турнира в Бостад (Шв, $250 000). 22-годишната българка загуби от Александра Крунич (Сър) с 5:7, 4:6 след 1,25 ч. игра на клей.

Националката ни за "Фед къп" пропусна да се възползва от редица шансове в двубоя. И в двата сета Томова повеждаше с пробив, като във втората част водеше с 4:2 гейма и имаше брейкбол за 5:2. След като не успя да го реализира обаче, софиянката повече не взе нито гейм до края на мача. Томова и Крунич си размениха общо 10 пробива в мача, като само в първия сет брейковете бяха седем.

Българката приключи участие с 48 т. за световната ранглиста и ще се изкачи с 16 места до №155. Сръбкинята пък чака на 1/4-финал в Бостад победителката от мача между Карла Суарес Наваро (Исп) и Елизе Мертенс (Бел).
438
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД