:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Дунав"

продаде халфа Карлос Едуардо Жатоба на португалския гранд "Спортинг". Договорът на бразилеца с лисабонските "лъвове" е до 2023 г.



"Берое"

преотстъпи халфа си Емин Ахмед на другия старозагорски отбор в Първа лига - "Верея", до края на 2018 г. Миналия сезон Ахмед игра в 10 мача за беройци.



На стаж

в кипърския "Анортозис" отива треньорът на "Пирин" (Блгр) Милен Радуканов (45 г.). Договорът му изтича в края на юни и няма да бъде подновен, след като "орлетата" изпаднаха във Втора лига. "Поддържам отлични взаимоотношения с треньора на кипърския отбор - Рони Леви, и той ме покани да наблюдавам подготовката им", каза Радуканов.



Вратарят

на Украйна и "Заря" (Луганск) Андрей Лунин преминава в "Реал" (Мадрид) срещу €14 млн., според испанския в."Марка". 19-годишният Лунин през миналия сезон игра в 36 мача за "Заря", като в 12 не пусна гол, а в останалите му вкараха общо 54 пъти. За Украйна той има 2 срещи.



УЕФА

ще извади "Милан" от Лига Европа заради нарушения на финансовия феърплей, съобщи "Скай Спортс", след като отхвърли поредния вариант на споразумение с италианския гранд, който не успява да оправдае многомилионните трансфери, превишаващи значително приходите.



Ивет Лалова

завърши трета на 100 м на турнира в Монтрьой (Фр) с лично постижение за сезона - 11.18 сек. Пред нея финишираха Мари Жозе Та Лу (Кот Д'Ивоар) с 10.95 и Карол Заи (Фр) с 11.16. При мъжете победи Сие Чжъние с 9.97 сек. - нов рекорд на Китай.



НБЛ

(Националната баскетлига) увеличи с един броя на чужденците, картотекирани в един отбор - до шестима, но пък намали с един броя им на игрището - максимум трима наведнъж. Освен това бе взето принципно решение за пълно отделяне от федерацията, което трябва да бъде гласувано на общото събрание през юли. На сбирката бе обсъдена и идеята мачовете от един кръг да са в петък, събота и неделя вместо само през уикендите.
655
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД