:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

МУЗИКАЛНИ НОВИНИ

Мадона се примоли на "АББА"

да използва семпъл от техния шлагер "Gimme Gimme Gimme" в своя нов сингъл "Hung Up". Материалното момиче призна, че е написала раболепно писмо на Бьорн Улвеус и Бени Андерсон, които се съгласили след кратък размисъл. Това е едва вторият път, когато легендарната шведска група позволява на когото и да било да използва музиката й, обръща внимание Би Би Си. Другата благословия е дадена на "Фюджийс", които включва семпъл от "The Name Of The Game" в песента си "Rumble In The Jungle".



Светла Иванова и "Хипнотик Рейдж" са готови

с нов съвместен проект - след хита "Обичам те дотук". Парчето се нарича "Това до мен" и е по музика на "Попкорн", текст на Димо от "ПИФ" и аранжимент на "Хипнотик Рейдж". Във видеото към песента музикантите от загадъчната електронна формация за пръв път разкриват самоличностите си. Режисьор на клипа е Гепи от някогашната група "Стейн", днес музикален продуцент.



"Горилаз" ще се "качат" на сцената

на церемонията по връчването на тазгодишните награди на MTV Europe в Лисабон. Анимационната група, която постигна мултимилионни продажби на последния си албум "Demon Days", обещава истинска революция в областта на холограмните изображения. Заедно с персонажите от "Горилаз" на сцената ще се изправят и живите музиканти от "Де Ла Соул". Онова, което е правено много пъти във филмите, за пръв път ще се случи на музикалната сцена. Групата, зад чиито песни седи Деймиън Олбърн от "Блър", има пет номинации от MTV, включително за най-добра група, най-добра песен и най-добър клип. На сцената в Лисабон ще излязат още "Колдплей", Роби Уилямс, "Блек Айд Пийс" и "Пусикет Долс".
886
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД