:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Skype се насочва към бизнес с потребители

Фирмата за телефонни обаждания чрез Интернет - Skype, която бе купена от eBay, обяви ръст на абонатите си и съобщи за нова услуга, която улеснява използването на Skype за всички обаждания на служителите, съобщи CNN. Вече няма да е необходимо всеки отделен потребител сам да купува кредити за обаждания към обикновени телефонни номера. Новата услуга ще позволява на един човек да плаща сметката за потребителите на Skype от цялата компания.

Вече 30 % от потребителите на Skype използват програмата за бизнес обаждания. Всеки ден компанията добавя 170 000 нови потребители всеки ден към 61-милионната си клиентска база, докато до септември броят им на ден е бил 150 000, когато бе купен от eBay за над 4 млрд. $.

Обажданията чрез Skype са безплатни, когато други потребители на Skype се обаждат чрез Интернет, но обажданията към нормални телефонни номера се таксуват с няколко цента на минута, тъй като използва нормалната телефонна мрежа за да осъществи обаждането за последните няколко мили.

Въвeдените миналата седмица нови тулбарове за и-мейл програми и Интернет-браузъри позволяват на служителите да се обаждат на контрагентите си направо от компютрите само с няколко кликвания на мишката, използвайки Skype. Информацията е на econ.bg.
975
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД