:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 283
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

11-годишно момиче е било изнасилено,



когато отишло да потърси приятелче в съседен блок в град от Софийска област. На стълбите било пресрещнато от непознат младеж, който запушил устата на детето, насила го завлякъл в мазето и го изнасилил. След сигнал от майката на детето полицията е задържала насилника - 22-годишния Е.Н. от с. Поройно. Той бил задържан със сила и след дълъг разпит признал тежкото престъпление. Младежът работел на строителен обект в града, а живеел в общежитие в столичния квартал "Гоце Делчев". Оказало се, че през 2006 г. в Пето РПУ е образувано предварително производство за изнасилване. МВР не съобщава как е приключило то.



Пиян ученик нападна полицай



в Сливен. Около 20.30 часа в РПУ-Сливен е получен сигнал за възникнал скандал в младежки клуб "Енерджи". При проверката е установено, че 16-годишен младеж в явно нетрезво състояние е извършвал непристойни действия и обиждал персонала и клиентите на заведението. При намесата на полицейските служители младежът оказал съпротива, скъсал пагона на един от полицаите и нанесъл лека телесна повреда на негов колега. Извършителят на хулиганските действия е задържан за 24 часа в РПУ-Сливен, а по случая е образувано бързо полицейско производство.





14 кг контрабандно злато е задържано



в района на ГКПП-Лесово след проверка на камион "Ивеко" с турска регистрация, пътуващ от Турция през България за Румъния.

Шофьорът на камиона бил 47-годишен румънски гражданин. В кабината на водача под кората на дясната врата е открит тайник с 35 кутии, в които имало златни накити - гривни, пръстени, обеци, кръстове и др. Стойността на контрабандно пренасяното злато, без да е включена цената на изработката, е около половин милион лева, съобщи МВР.



Откриха виновния за пожара в бар "Текила"



в София. Полицаи от Пето РПУ са установили, че запалването е предизвикано по непредпазливост от 61-годишния С.С., нает като общ работник без договор към фирмата, стопанисваща обекта.



Издирват двама перничани и софиянец,



заподозрени в кражбата от инкасо автомобила на Първа инвестиционна банка (ПИБ) в Божурище, когато бяха отмъкнати 500 000 лева и злато в размер на 50 000 лева, съобщи БГНЕС. Заподозрените от МВР са Валентин Руменов Кирилов, Велизар Емилов Янакиев и Николай Мирчев Василев.
3
2675
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
14 Април 2007 10:25
14 Април 2007 15:38
Предишният ден имаше заглавие: "Пиян полицай блъсна ученик-мотоциклетист без книжка"! Сега пък това?!?! Да не е бил пиян и полицаят?
14 Април 2007 18:48
боже боже
треба да се въведат членоувредителни наказания и дуперазцепвателни пооштрения
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД