:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 271
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

От днес започват предварителните изпити



във вузовете в София с теста по български език и литература в УНСС. За него са се записали 3859 желаещи. От тази година изпитите в икономическия университет са под формата на тестове, за да се спре наизустяването на готови текстове, обясниха от вуза. Новите изпити ще се провеждат успоредно със старите и в Стопанската академия в Свищов, и в икономическия университет във Варна. Кандидатите ще получат плик, в който ще има книжка с тестови въпроси и карта за попълване на отговорите към тях. Те трябва да се попълват със специален тънкописец, защото след това ще бъдат четени на скенер. Оценките ще бъдат готови до четири дни.



Даването на абсолютен приоритет на стабилността



вместо на развитието за Македония е грешка на международната общност, смята председателят на Центъра за либерални стратегии Иван Кръстев, цитиран от македонския "Утрински вестник". Политологът участва в дискусията за разширяването на ЕС в Скопие. "Всички знаем, че най-стабилните места в света са гробищата", каза Кръстев и допълни, че същото е и отношението на международната общност спрямо Босна, която изостава от Македония в евроинтеграцията.



Пролетно миене на столичните улици и булеварди започна



от вчера. Измити ще бъдат булевардите "Цариградско шосе", "Брюксел", "Тодор Александров", "Владимир Вазов", "Цар Борис Трети", "Евлоги Георгиев", "Европа", "П. К. Яворов", "Никола Вапцаров", "Александър Малинов". Това е първият етап от плана за пролетно измиване на София, като за цялото изпълнение на който са отделени 1 300 000 лв. От 23 април започва миенето и на улиците от централната градска част - район "Сердика", "Оборище" и "Триадица". След предварително оповестен график контролните органи по транспорта ще спират движението от 7.30 до 17 часа.
1147
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД