:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Атака" иска наказание за фолкпевица и манекенки

Снимка: Булфото
Фолкпевицата Камелия възмути Димитър Стоянов с хрумването си да се облече в националното знаме.
Зам.-шефът на "Атака" Димитър Стоянов е сезирал прокуратурата за поругаване на националните символи от фолкпевица и манекенки, обяви самият той. Стоянов се е възмутил от годишните музикални награди на телевизия "Планета" и конкурса "Мис България". На поп-фолк концерта през февруари Камелия излязла на сцената, загърната с националния флаг. "Целият й бюст се виждаше, знамето беше обвито на голо", обясни евродепутатът пред "Сега".

На последния конкурс "Мис България" миналия месец пък манекенките дефилирали по бански с плащ от националния трибагреник. Според Стоянов това е нарушение на закона. Той обясни, че деянията са наказуеми по чл. 108 (ал. 2) от НК, която гласи, че "който по какъвто и да е начин опетни герба, знамето или химна на Република България се наказва с лишаване от свобода до една година или глоба от 100 лв. до 300 лв.".

Димитър Стоянов е сезирал с писма по двата случая Софийската и Пловдивската окръжна прокуратура. "Атака" има и предложение за завишаване на санкциите за опетняване на националните символи, което беше одобрено от правната комисия в парламента и предстои да бъде гласувано в пленарната зала.
89
4359
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
89
 Видими 
14 Април 2007 01:27
Най-добре, за наказание, Камелия да преспи една нощ с Азис!
14 Април 2007 01:54
На този господин всъщност му се ще той да бъде знамето - та белким момата го "опетни" върху тялото си. Три цвята не правят национален флаг!!! Пък и 100-300 лева струва една от безопасните игли с които е закрепен плата около тези пищни форми.
Атакистка простотия!!
14 Април 2007 01:59
абе, тва не е ли същия димитър стоянов дето ни направи за посмешище в европейския парламент с некви просташки мейлове? за диваци, дето излагат държавата международно бой по каските нема ли? от такива шамандури като тоя вредата е по-голема отколкото от гола неква девойка.
14 Април 2007 02:12
SIMO,
ТОЙ е- същият Димитър Стоянов от Партия "Атака", който направи на посмешище ЛИЦЕМЕРНИТЕ евродепутати, които лицемерно лансираха за "Хубавица на Европарламента" една евродепутатка, само и само защото била циганка! И ЛИЦЕМЕРНО го обвиниха Д. Стоянов в Лъжа за твърдението му, че в България се "търгува с човешка плът"- а само преди дни френски Съд осъди български граждани-цигани за същото, което Д. Стоянов твърдеше в Европарламента!!!
14 Април 2007 02:27
ЛИЦЕМЕРНИТЕ евродепутати, които лицемерно лансираха за "Хубавица на Европарламента" една евродепутатка, само и само защото била циганка


параграфе, не си си прочел хубаво инструкцията от централата. нито въпросната госпожица е била лансирана за "хубавица на европарламента", нито някой е обвинявал мекерето в лъжа.
14 Април 2007 02:43
SIMO,
Да ти припомня:
...Скандалът със Стоянов избухна, след като в електронно писмо, изпратено до парламентаристите в Страсбург, той протестира срещу факта, че унгарската евродепутатка от ромски произход Ливия Ярока е номинирана за титлата "Парламентарист на 2006 година".
"В моята страна има десетки хиляди цигански момичета, които са по-красиви от уважаемата. Най-добрите от тях са скъпи, струват до 5000 евро парчето!", написа Димитър Стоянов по адрес на Ливия Ярока.../NEWS.BG/
...Нещо подобно се разрази тези дни по повод писмото на депутата от “Атака” Димитър Стоянов до унгарската евродепутатка. В интерес на истината в него няма нищо расистко. Истина е и, че у нас цигански момичета се търгуват/OBSHTESTVO.NET/
Ето оригиналния текст на писмото. То е написано, специално подчертавам това, в отговор на мнение от депутат кипърец че номинациите в европарламента са се превърнали в конкурс за красота.
----------------------------------------- ---------
----------------------------------------- -----------
Понеделник, Октомври 02, 2006
Гафът на Димитър Стоянов в Брюксел
Защо дяволът не бива да се изкарва по-черен отколкото всъщност е

..........................
"Е, господа, не мога да се съглася с вас. В моята страна има десетки хиляди цигански момичета, които са много по красиви от уважаемата. Всъщност, ако сте на правилното място и в правилното време, вие дори може да си купите едно (на 12-13 години), за да бъде ваша любяща съпруга. Най-добрите от тях са много скъпи – цената стига до 5 000 евро, уау!

Разбира се, това е престъпление по смисъла на глава 4 (Престъпления срещу брака, семейството и младежта), раздел 2 (Престъпления срещу младежта), член 191(3), наказуемо с от 2 до 5 години затвор ,
но аз не мисля, че така наречените „Организации за ромски права” знаят, че такъв член въобще съществува, а всъщност и не ги интересува (наречете ги както искате, те се интересуват само от членовете на анти-дискриминационните закони, защото от тях могат да изкарат пари, а от престъпленията не могат)!!!

Но това е друга история. Затова, нека се върнем на номинацията на госпожица Ларока. Повярвайте ми, аз съм виждал много цигански жени, но всички, които са на нейната възраст, са значително по-телесно слаби`. Нима тя не споделя ужасните страдания, които нейният народ понася в цяла Европа, бедността, мизерните условия и безработицата???? Е, предполагам, че когато си европейски депутат трябва да си придаваш тежест. Да изглеждаш сериозен. Трето, тя вече е получила една награда тази година. Но чакайте – за младежки лидер? Та тази уважаема госпожа е почти на 32 години, за Бога! Повечето младежки организации приемат членове до 26. Моята партия се счита за либерална по този критерий, защото нашият лимит е 30. Уважаемата госпожица Ларока все пак не се вписва. Не знам, има различни начини на израстване, може би все пак покрива някой от тях. С тази мотивация аз няма да подкрепя кандидатурата на госпожица Ларока. Все пак тя има моите най-дълбоки уважения и аз й желая късмет и успех!!
/ Натиснете тук/
.................




14 Април 2007 02:45
Верно, циганите в България станахте опасно много.
14 Април 2007 02:46
виждам, че си препечатал много материал от инструкцията,
но не си засегнал никъде двете глупости, дето си ги накакал по-горе:
1. къде е лансирана госпожицата за "хубавица на парламента" и
2. кой евродепутат е обвинил стоянов в лъжа
прочее, чети повече, пиши по-малко
14 Април 2007 02:51
И ОЩЕ: /пак там- Натиснете тук/
...........
Обвиненията, най-общо казано са за тотална липса на "политическа коректност" в мейла на Стоянов, а въпросите по същество са избегнати..

Да резюмираме

1. Кипърски депутат възразява срещу избирането на унгарската депутатка за евродепутат на годината, като изразява съмнение в критериите на журито. Избраната евродепутатка е хубавичка и са се породили съмнения, че изборът и се дължи на външния и вид, а не на качествата и като депутат.
2. Димитър Стоянов неуместно се шегува (заради което е изяден с парцалите), че едва ли изборът е заради външният вид на депутатката. Той напомня практиката на ромския етнос да продава млади момичета като булки. Прави сравнение на външния вид на депутатката с най-добрите екземпляри, които е виждал по пазарите и от тук прави заключение че изборът не е свързан с външния вид на депутатката, а по-скоро с етническия и произход. Т.е. той индиректно намеква, че европарламентът толерира депутатката, като реално и дава етно-бонус заради произхода.
3. Димитър Стоянов се чуди етно-бонусът оправдан ли е, очевидно че поне на външен вид евродепутатката не споделя страданията на етноса си, а си живее добре като еврочиновник.
4. Димитър Стоянов напомня предишен случай, когато същата дама е била избрана за млад политик на 32 години при положение, че дори според най-либералните критерии за границата между младата и зрялата възраст, дамата е навлязла определено в зрялата възраст.
5. Димитър Стоянов напомня че голяма част от организациите на ромския етнос, които се титулуват "правозащитни" всъщност толерират продажбата на булки, която въпреки че е част от традициите на ромите е в нарушение на няколко закона в България.

Това е текста и моето тълкувание към него. За съжаление се случва същото, което се случи още от момента, в който Атака мощно излезе на политическата сцена. Не се критикуват позициите на Атака и нейните представители от принципни позиции (където те са уязвими всъщност) от страх да не се заговори за истинските проблеми на обществото, а се атакува безпардонния и политически некоректен начин, по който Атака комуникира с обществото - само че, без да си дават сметка (или тези които си дават сметка - съвсем безотговорно), че именно непринципното отношение към Атака избута тази формация към върха и я поддържа жива (теорията за хххх заговор, попълнете на мястото на хххх каквото желаете).

Обществото реагира странно, а на мен ми идва единственото правдоподобно обяснение в главата (обществените фигури са ченгета). Иначе не мога да си обясня защо проблемите не се поставят принципно и 1:1 на масата. Тогава за Атака няма да има място.
.................


14 Април 2007 02:59
така е параграфе, д. стоянов се шегува абсолютно неуместно, с което показва пълна липса на политически опит и неумение да си прокарва и защитава позицията. освен това дава златен материал на всичко, що иска да плюе по българия.

сега кажи кой разумен човек ще гласува за партия, чиято листа започва с хора, които нямат политически опит и умение да си прокарват и защитават позицията?
14 Април 2007 03:01
SIMO,
За "Хубавицата на Европарламента" НЕ греша- Д. Стоянов пише по повод на такъв съмнеж у кипърския евродепутат, нали!!!
Е, добре, може и да греша, че са обвинили Д. Стоянов в лъжа?!
А в казване от него на каква НЕистина са го обвинили Д. Стоянов, всъщност?!
Защото, ако е Истина това, което е казал- тогава в какво го Обвиниха, та чак искаха и да го изгонят от Европарламента?! А?! Ако е въпрос на Свободно изказване на лично Мнение- това е и въпрос на Свобода на Словото, нали?! Или за "демократичния" Европарламент това НЕ важи?!
Апропо, относно "прочее, чети повече, пиши по-малко"...- недей да учиш баща си как се правят деца! КАЗАХ!
14 Април 2007 03:10
SIMO,
Д.Стоянов изобщо НЕ се шегува "неуместно" в Европарламента!
Ето, вече ВТОРО официално запитване по надлежния ред направи наскоро Д. Стоянов до Председателя на Европарламента и до шефа на ЕК относно "имало ли е официално становище на ЕС/ЕК за искане от страна на ЕС България да затвори 1-4 рактори на АЕЦ "Козлудуй", за да бъде приета за член на ЕС- тъй като на първото му писмено запитване НЕ е получил конкретен отговор! Е, туй в /не/ЗАВИСИМАТА и /не/ЛИЦЕМЕЛНА българска преса няма лесно да го намериш и да го прочетеш, ако НЕ четеш в."Атака"!
Сега разбийш защо го недолюбват Д. Стоянов в Европарламента/а и в българския, също/?! Защото директно показва и доказва на ВСЕСЛУШАНИЕ и ВСЕВИЖДАНЕ, че там /и тук!/са ЛИЦЕМЕРИ!

Редактирано от - paragraph39 на 14/4/2007 г/ 03:13:15

14 Април 2007 03:13
параграфе, в европейския парламент има свобода на словото. никой не му е попречил на мекерето да се изложи. ако се беше изложил сам, аз немаше даже и да знам за случая. лошото е, че ме излага и мен с проявената глупост.

това, което ти се правиш, че не разбираш е, че има и отговорности, които възникват при ползването на свободата на словото. ама ти си вероятно от платената агитка, така че невърмайнд.
14 Април 2007 03:15
2. Димитър Стоянов неуместно се шегува (заради което е изяден с парцалите),


SIMO,
Д.Стоянов изобщо НЕ се шегува "неуместно" в Европарламента!


е, последно, шегува ли се, или не се шегува? не само не четеш, ами не знаеш и кво пишеш. прочее, дискусиите с тебе са губене на време, се едно да се спори с листа с инструкциите ти.

Редактирано от - simo на 14/4/2007 г/ 03:24:59

14 Април 2007 03:21
SIMO,
Критиките на ЕС/ЕК към България НЕ са заради българския евродепутат Д. Стоянов, а са заради НЕСПИРАЩАТА Корупция, Престъпност, Мафиотизираност, БЕЗсъдебност, "Обръчност", БЕЗзаконност и прочие в България!
НЕ Д. Стоянов "черни" България и българския Народ пред Европата и Света, а тези, ДОСЕГАШНИТЕ, които управляваха и управляват България и ДОСЕГАШНОТО им управление на България чернят страната и Нацията ни пред Европата и Света!
Апропо, "Старата Европа" НЕ обича НЕлицемерните- защото тя самата е ЛИЦЕМЕРНА!
КАЗАХ!
....................
Лека нощ!

14 Април 2007 03:27
simo,
Да, ставаш НЕкоректен и НЕприятен, поради това!
В първия случай ставаше въпрос за /НЕ/ШЕГУВАНЕ- във връзка с казано от Д. Стоянов по адрес на евродепутатката-циганка! При това, НЕ съм го казал аз, че той се е "шегувал"!/
Във втория случай АЗ говоря за НЕШЕГУВАНЕ- по повод питанията на Д. Стоянов до шефовете на ЕП и ЕК -относно официално искане на ЕС-ЕК/ дали е имало такова!/ за затварянето на реакторите в АЕЦ "Козлудуй"!
НЕ на мен с тези номера! КАЗАХ!


Редактирано от - paragraph39 на 14/4/2007 г/ 03:28:43

14 Април 2007 03:27
да, параграфе виждам те какво правиш. като не върви темата, сменяй я със следващата точка и продължавай по инструкцията.

прочее, извинявам се на съфорумниците за безумната дискусия, в бъдеще ще избегвам да давам фураж на троли като параграфа.
14 Април 2007 03:30
simo,
Да, ставаш НЕкоректен и НЕприятен, поради това!
В първия случай ставаше въпрос за /НЕ/ШЕГУВАНЕ- във връзка с казано от Д. Стоянов по адрес на евродепутатката-циганка! При това, НЕ съм го казал аз, че той се е "шегувал"!/
Във втория случай АЗ говоря за НЕШЕГУВАНЕ- по повод питанията на Д. Стоянов до шефовете на ЕП и ЕК -относно официално искане на ЕС-ЕК/ дали е имало такова!/ за затварянето на реакторите в АЕЦ "Козлудуй"!
НЕ на мен с тези номера! КАЗАХ!

14 Април 2007 04:04
мислех, че Митко си е купил вече някоя циганка от сливенския пазар с паричките дето му ги дават като депутатче, а то виж, момчето още сваля мадами със заплахи за съд. нещо се е побъркал горкия от много зяпане по циците на камелия. разни членове му се привиждат нещо
14 Април 2007 04:09
зкпч-то пак ли брише за батака?
докато се плюнчи, може да прочетете за новата хатакиска надежда и достойна заявка за европараламента :
Натиснете тук
и
Натиснете тук
14 Април 2007 04:09
Не намирам роклята за пошла нито за гавра с трибагреника, напротив.
Виж, ако някой дърт пръч си направи слипове от трибагреника, тогава това може да е доста ексцентрична проява.
Но по начало, носенето на трибагреника е символ на гордост.
14 Април 2007 06:05
За Америка такова облекло е нормално.Има бански, има панталони със флага на Америка има демокрация която все оште е непознато нешто за некои Бг дипломати.Но какво да правиш сиромашко не видело.Изобшто не му обрътаите внимание на това копеле болшевико.
14 Април 2007 06:38
"Кисело е гроздето"!
14 Април 2007 06:52
Добра бомба има каката
14 Април 2007 07:01
Силикон бе Мастика!!! Иначе наистина изглежда добре.
14 Април 2007 07:16
Аз мисля, че всеки койта уважава себе си като българин, а съотетветно националните символи, трябва да подкрепи това предложение.Това, че една пачавра се е напомпила със силикон, че е излязла на сцената полугола си е лично нейна работа.Но това, че се е увила с нац.флаг, знамето под което са се били и умирали моите дядовци, е МОЯ работа.
А всеки, който прави забележки от типа, какви бомби имала каката и колко стрували безопасните по знамето, е меко казано небългарин, и най-слабата квалификация за него е МАНГАЛ!
Хъш, моите уважения, но с какво си увиват в Америка циците и задниците , въобще не ме интересува.Може и да има и презервативи със старс енд страйпс.
Масовата проява на простотия не я прави по-приемлива.
14 Април 2007 07:28
Един въпрос не ми е ясен, предполагам и на вас: какво означава “опетни герба, знамето или химна на Република България”? Във въпросния чл. 108 (ал. 2) от НК уточнено ли е кое се счита за опетняване?
Ако не е, то даже нов аранжимент на химна може да попадне под този член!
Аз зная само едно изискване – когато националното ни знаме е издигнато на пилон не може да се издигат по-високо от него други флагове.
Между другото, виждал съм (сигурно и вие) националното знаме и на реклами, билбордове, листовки (вкл.и за партийни мероприятия).
Докато няма ясно определено кое е “опетняване” единствена нормална реакция в подобен случай е в морален аспект. Да се иска наказателна отговорност и сезира прокуратурата е неадекватност.
Като написах “реакция”: защо г-н евродепутатът на “Атака” повдига този въпрос един месец преди евроизборите и цели два месеца след събитието? Ако наистина г-н “Стоянов се е възмутил” нормално е още на другия ден да реагира!

Редактирано от - Графът на 14/4/2007 г/ 07:29:03

14 Април 2007 07:52
Народ, дет не уважава свойте си национални символи не е народ, а....
Друг е въпросът, че както намеква Графът, боклуците бАтакисти па дирят дивиденти току пред изборите.
Иначе и я се просълзих пред пламенните слова на Васка за сичките му дедовци и квалификацията "МАНГАЛ", която квалификация била най-слабата.
Патриот е той, душа си дава...
***
P.S.Националният флаг е честта и достойнството на една нация.
Както и самият фанариот тумбу мое да ви увери-великият Ататюрк е отказал да потъпче постеленото на земята флаг на Елада у Смирна.
Сеташ ли се кви са били думите на тоа велик турчин, тумбу?
14 Април 2007 08:03
Хер Еди-кой си, Ти още ли не си загрял, че в българия тачат простащината. В друга държава тая фльорца дори не би си помислила да направи подобно нещо. Но след 500 години турско робство и 60 години коунизъм се стигна до тук. Чак жал да ти стане за бабичките, които въздишат колко добре се живеело при бай Тошо и какво построил комунизма, пък тези новите ограбили.
Тъй че това което виждаш е резултат от старателните им усилия да затрият българия и те ще успеят.
14 Април 2007 08:10
С таквиз кат тебе, Пешо, де пишат България с малка буквичка, а мастика-с голема, нищо чудно и да успеят...
И за тва ли пак турското ти "робство" е криво, а приятелю?
Или многото мастика?

Редактирано от - Bay Hasan на 14/4/2007 г/ 08:16:06

14 Април 2007 08:31
Ефенди, не споделям мнениет ти за Д.Стоянов. но принципната ти позиция заслужава моито уважение.Евалла!Да чуят добре всички, които се броят българи и се кръстят с лявата ръка!
14 Април 2007 08:34
Атака започнаха да се излагат много.
Първо уникалната простотия с издигане за евродепутат на Бинев, обикновен д*хач на Софиянски, Антоан и Пъпката. Същият Бинев е пред фалит междудругото. Заведенията му са пълна скръб, а във фирмите му заплатите се бавят с месец.
Но старите му дружки, изброени по-горе, искат да си имат марионетка в Европарламента.
Сега това изхвърляне на Стоянов чупи глупомера. Това ли е проблемът на България днес?! Камелия?!
Жалко, губят избиратели.
14 Април 2007 08:52
Пешо,
Това В друга държава тая фльорца дори не би си помислила да направи подобно нещо на колко мастики си го написал бе или не ти остава време да погледнеш телевизия. В много страни е нормално да носиш дрехи със националния флаг, макар че аз не го намирам съвсем за нормално. Може би защото съм на бая годинки. Едно време никоя фльорца, по твоему , нямаше да направи това от което е възмутен Д.Стоянов, но сега е "демокрация" и всеки може да копира чуждите простащини.
Що се отнася до закъснялата реякция на синчито на Атака и тя е нормална. Изборите наближават и трябва да се вдига шум дори и националистически. Съвсем друг е въпроса на кого ще му въздейства и как. На мене , никак и по точно с погнуса, защото тази реакция ми се струва по скоро поругаване на националните символи използвано за лични и политически облаги.
14 Април 2007 09:00
И дрехи, и дори гащи с национални флагове се носят. Пуснете едно търсене за "flag bikini" и ще излязат един куп сайтове, които ги продават. Лош вкус и простащина? Определено да! Престъпление? Не! А пък Митето да вземе да се определи - ако наистина не му харесва чалга-културата, да не е в една листа със Слави Бинев!

_______________________
Можеш ли да докажеш на човек, видял розови слонове, че те не съществуват?
14 Април 2007 09:08
На тая хубавица по десетобалната система, я и давам СТО/100/ бала!!!!
От пулитика, веке разбрах, че са сятате, ама тука я нема....
14 Април 2007 09:15
Във всеки случай не е добре когато НЕКОИ отговорни партийни другари се правят на по-католици от папата.
14 Април 2007 09:19
Драги Параграфе. Не су закачайте със Симо. Прекалено е умен!
14 Април 2007 09:37
мен митето ме кефеше че не го е шубе да говори и мн се радвах че ще си имаме такъв като него в европарламента, ама със слави бинев в листата нема начин да ида да гласувам за атака
14 Април 2007 10:07
Това си е чисто предизборен ход! Камелия го направи с добри чувства, вместо да критикува Стоянов какво е направил за освобождаването на сестрите????Най-лесно е да критикуваш! А междодругото тя от 4 години прави различни прояви за да изрази своята съпричастност, коя друга певица го направи???4години!Замислете се!
14 Април 2007 10:41
Атакистите са пълни кретени.
14 Април 2007 10:49
камелия, .....винаги на върха, каквото и да направи, защото......то е друго, на любовта очите са слепи.
14 Април 2007 11:23
Параграфе,
Ако случайно ме срещнеш във форума и прочетеш какво съм ти написал по повод на питането на Д. Стоянов
"имало ли е официално становище на ЕС/ЕК за искане от страна на ЕС България да затвори 1-4 рактори на АЕЦ "Козлудуй", за да бъде приета за член на ЕС
моляте, обясни на мен простия , каква е целта на питането му. Аз имам няколко варианта отговори, но не съм сигурен кой е верния.
14 Април 2007 11:37
Много хубава дама..., много хубава рокля - Askolsun - за музиката нямам идея, не съм и почитател, но не ми и пречи. Както казва един мой приятел: Музика за гледане
14 Април 2007 11:57
Ам че то нашто знаме не е ли на обратно? Или Митака е бил под масата, та му се е привидяло знаме
14 Април 2007 12:11
...едно не мога да разбера: ако се изсера на трибагреника - това е поругаване на национален символ, НО, ако си го увия около усрания задник - не е .... странни хора ....

Редактирано от - Старшината на 14/4/2007 г/ 12:14:36

14 Април 2007 12:29
Не разбирам какво хубаво виждате в каката.Наистина имплантантите са нправени умело , браво на хирурга.Другото е безвкусица - дори да е имало нещо красиво в нея , то е скрито дълбоко под дебелите наноси от грим , грозната прическа , безумните дрънкулки по ушите и накрая тая простотия със знамето завършва картинката окончателно.Като стигнах до знамето - не мисля че е престъпление да се облече така , но определено показва липса на вкус.Няма да се спирам на музиката и , защото не слушам нито нея , нито подобните и .Водил съм дълги и безсмислени спорове за чалгата , познавам и добри музиканти , които се захванаха с чалга и нямам нямам нищо против да изкарват прехраната си , записвайки простотии , стига да не ме убеждават , че тази музика е върха на сладоледа.
14 Април 2007 12:46
Това е проява на лош вкус, но няма нищо общо с квалификациите за престъпно деяние.Само си "чешем езиците"и си правим безплатна реклама от страх да не ни забравят, че се кандидатираме за изборите.Глупави истории.
14 Април 2007 13:23
Мале, мале някой хора се изкараха по чисти и свети от Светата Тройца!И аз съм националист, но Камелия го е направила с добро намерение, а на тука намиращите кусури във външния и вид ще кажа само едно- Погледнете как изглеждат вашите жени, погледнете и Камелия!
14 Април 2007 13:57
"Целият й бюст се виждаше, знамето беше обвито на голо", обясни евродепутатът пред "Сега".

+
"който по какъвто и да е начин опетни герба, знамето или химна на Република България се наказва

=
остава да добави и че е била без превръзка и ще стане ясна рабо'ата
14 Април 2007 15:25
Преди около 200 години Сен Жуст е написал: "Демокрацията не е за хората, а за боговете, защото боговете са безгрешни"! Към това мога само да добавя: "Пази , Боже, сляпо да прогледа!". Амин.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД