:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 292
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Митьо Очите си пател от "вредни навици"

Митьо Очите имал "вреден навик да пие кафе с 20-30 човека компания в централни бургаски заведения и да демонстрира състояние", което дразнело обществото. "Когато изкара някакви пари, той купува лъскави коли, с които наистина боде очите, образно казано". Това обяви вчера адвокатът на Димитър Желязков - Илиян Василев пред Би Ти Ви.

Имотното състояние на Митьо Очите не отговаря на твърденията, че печели по 50 000 лева месечно от наркосделки, категоричен е адвокатът. Той определи ареста на клиента си като фасада пред Европейския съюз, която скрива много несвършена работа.

В четвъртък апелативният съд в Бургас отказа да пусне от ареста Митьо Очите и задържаните с него 12 души, които са обвинени в организиране на престъпна група за разпространение на наркотици. Вчера бяха оповестени и мотивите за отказа - обвиняемите са привлечени за извършени тежки умишлени престъпления и съществува реална опасност да се укрият, ако са извън ареста.

Освен това за деянията, в които са обвинени Димитър Желязков, Янко Гюров, Диньо Динев, Веселин Василев, Йордан Георгиев, Георги Джендов и Новак Купенов, законът предвижда лишаване от свобода за срок от пет до петнадесет години. За останалите пък НК предвижда затвор от три до десет години.
11
3984
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
11
 Видими 
14 Април 2007 06:31
Милия, той.
14 Април 2007 07:29
Искам да пожелая на уважаемия адвокат, децата му да станат наркомани и да си дупчат вените всеки ден, и тогава да отиде да го защитава.Защото да защитаваш такава мърша, не е само въпрос на пари, а на морал.
Защото преди да си адвокат, трябва да си човек!
14 Април 2007 08:56
Той дядо Боже си знае работата - то се връща на такива наглеци, които почитат и се кланят само на парите. Е с тия същите парички дето ги е изкарал от Митенце - две хубави очи - душата на дете, я щерка, я синче, я племенник ще отиде да си напазарува наркотиче!!! Има правда за всеки!!!
14 Април 2007 11:15
Васкоооо, ееехооо
И на лекарите, които лекуват този мафиот ли ще пожелаете същото , като на адвоката му..??? И на монтьора на колите му?!?! А може би и на мен щом питам ?!?!
14 Април 2007 12:12
Питам се от каква ли "тайна"болест ще се разболее за да реши съдът да го пусне да се лекува в домашни условия?Може би нещо свързано с "очите".
14 Април 2007 12:45
Тези адвокати- философи, биха искарали и убииството като шегичка между приятели. Единия се бъзикал и хоп, куршумчето излязло от пистолетчето и влязло в главицата на другото приятелче. Първото детенце няма винича, тъй като барутчето в гилзицата се възпламенило и изстреляло куршумчето. Виновно е куршумчето, тъй като детенцето не е барутче и не може да изстрелва куршумчета, не е и детонаторче и не може да възпламени барутчето.
14 Април 2007 15:34
Пуснете го душицата, гадни съдии такива! Човечецът е златен и филантроп. Черпи с кафенце и нищите(духом) !
14 Април 2007 16:20
Бай Боян,
Ми да. Нека децата ти да започнат да се дупчат, па да послушам каква песничка ще ни попееш!
ПС - паричките са приятно нещо, но това, което човек оставя след себе си, са децата, адвокате.
14 Април 2007 22:20
Имам чувството, че най-восоката присъда в БГ е 15 години!!!
И то максималната!
Скоро разбрах, че наши момчета са осъдени в Италия, за пренасяне на дрога (мулетарство) на по 17 години всеки!
Младежите даже на са знаели, че имат в багажа си дрога - по 100-тина дози всеки. Наивници... И най-интересното е, целия процес е траел 1 седмица.
15 Април 2007 06:13
държавата дава повод да я осъдят в страстбург щото с деиствие или бездеиствие е допускала разпространението на наркомтици 18 години и по българските закони маи е виновна за дествието и бездеиствието си за допускане на престъпление
15 Април 2007 18:33

Приветствам българската правораздавателна система и я намирам 100% комунистическа, хуманна и човеколюбива. Прекрасно е, че такива млади хора като Очите, Зъркелите, Картофа, Ряпата и други цървули, са под закрилата на съда. Съдът мисли за здравето им, за бъдещето им, за правилното им възпитание в дух на капиталистически добродетели и това е прекрасно.
Само съдът в тази държава произвежда кадри за пазарната икономика. Никой не милее за създаването на лидери, на водачи, та били те селяни и простаци. В края на краищата именно българското село е онова консервативно, диво и примитивно котило, което ражда личности - революционери или бандити. И съдии също. Каквито престъпниците, такива и съдиите.
Затова - ръцете долу от българския съд! ЕС да духа супата! Искаме си национално безотговорни люде и нека Европа си гледа работата. Оставете съдът да създава класа на капиталисти. От балкански тип. Знаете ги.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД