:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Скопие пак защити омовци

За пореден път годишнината от убийството на Яне Сандански провокира напрежение между София и Скопие. Говорителят на македонското външно министерство Шпреса Юсуфи нарече "ненужна провокация за добросъседските отношения забраната македонците да се поклонят на гроба на Яне Сандански". Коментарът й дойде, след като областният управител на Благоевград Владимир Димитров отмени разрешението на кмета на община Сандански Андон Тотев ОМО "Илинден" да се поклони на гроба на Яне Сандански на 22 април, когато се навършват 92 години от убийството му. Организацията не е регистрирана у нас.

"Разочаровани сме от това решение, с което се предпочита да се инвестира в наследството от миналото и да се създават ненужни провокации", заяви Юсуфи, цитирана от Макфакс. В сряда областният управител обясни, че това събиране поставя в опасност обществения ред, особено в почивните дни, когато много туристи посещават Роженския манастир.
6
1792
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
20 Април 2007 05:04
В България националното предателство е доходен занаят.
20 Април 2007 08:05
Македонците да ходят да се покланят на Скендербек!
20 Април 2007 12:55
Вие па кво се чудите! Шиптъра направо си го е казал - Що не си сакате роднините? И е прав човека. Само дето неговата партия не е глупава да иска да прави Македония в Албания. А прави точно обратното - Албания в Македония.
20 Април 2007 14:41
Да пита някой за какво са ни тези забрани??? За да покаже предизборно областният какъв патриотин е???
И без това мекеретата ще се съберат да си вземат дозата гроздова и да повдигат гюрюлтия, за да оправдаят следващия хонорар. И без това полицията само ще гледа, а Карлсон Каракачанов ще плямпа от София.
Със или без забрана - все тая, само дето се разлайват кучетата и после пак ще ни занимават със Страсбург. Нека си честват боклуците каквото искат, ако няма забрани, по малко внимание ще им обръщат в Скопие.
20 Април 2007 15:31
Нема ЕС за македониJa
20 Април 2007 17:26
В последно време, тази грешка става все по-модерна и като зараза се разпространява по агенции и вестници; Скопие не "защити", а "защитава" или "се опитва да защити (защитава)".
Редакторите, защо не ви давах аз заплатите. Щяхте да сте най-големите защитници и радетели на българския език.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД