:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 247
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Заради забавяне от гръцка страна



изграждането на пътната връзка от Рудозем до Ксанти остава без конкретен срок за завършване. Това става ясно от отговор на външния министър Кристиан Вигенин на питане на депутата от ГЕРБ Даниела Дариткова. Връзката е необходима за реализирането на дългогодишните намерения на двете страни за отваряне на трансграничен преход по направлението Пловдив-Смолян-Рудозем-Ксанти. За тази цел още през 1996 г. бе подписана двустранна спогодба за откриване на три нови ГКПП-та. Но изцяло е завършен само един - ГКПП Илинден. През септември м.г. бе открит и ГКПП Нимфея-Маказа, но само за МПС до 3.5 тона. Вигенин обяснява, че въпросът за довършването на връзката Рудозем-Ксанти от гръцката страна на границата, а впоследствие и на прилежащия там ГКПП Елидже-Ксанти, е поставян от няколко български правителства. Засега обаче е готов само пътният участък от българска страна Рудозем-Елидже.



Служителите на Мтел са дарили



205 000 лв. в последните 11 г. в акцията "Колкото повече - толкова повече". Само през м.г. дарената сума от заплати и по време на благотворителни инициативи, организирани от Мтел, е 45 000 лв. В момента 93-ма работещи в мобилния оператор всеки месец превеждат общо 1982 лв. за инициативата на фондация "Помощ за благотворителността в България". Това е първата българска професионална схема за дарителство по ведомост, която дава възможност на всеки служител сам да определя сумата на дарението. Тя се удържа от месечното му възнаграждение и се превежда по сметка на фондацията, която се задължава да разпределя събраните суми според волята на дарителите.
1
1265
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
16 Февруари 2014 20:43
изграждането на пътната връзка от Рудозем до Ксанти остава без конкретен срок за завършване. Това става ясно от отговор на външния министър Кристиан Вигенин на питане на депутата от ГЕРБ Даниела Дариткова.

Браво, Вагинин!
Способно момиче си!
Дай поне да опитаме дали на две магарета сламата можеш да разделиш?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД