:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 380
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Владимир Кличко не иска

да се бие във Великобритания на реванша срещу Антъни Джошуа, обяви мениджърът на шампиона Еди Хърн. Украинецът е информирал за решението си лично Хърн, а промоутърът заяви, че в такъв фаворит за град-домакин на двубоя е Лас Вегас (САЩ), макар Кардиф (Уелс) да бе вариант. Датата вероятно ще е 28 октомври. През април британецът Джошуа нокаутира Кличко в 11-ия рунд на двубоя им на лондонския стадион "Уембли" и спечели боксовите титли в кат. супертежка на три версии - IBF, IBO и WBA. Задължителен претендент за пояса на IBF е Кубрат Пулев, но той ще чака първо евентуалния мач на Джошуа с Кличко.



Женският баскетболен отбор

на България попадна в тежка група за квалификациите за Евро 2019. Селекцията на треньора Стефан Михайлов ще трябва да играе срещу състава на Испания, който преди две седмици стана еврошампион. В гр. F са още отборите на Холандия и Украйна. Мачовете от квалификациите ще бъдат на 6 и 16 ноември 2017 г., 5 и 15 февруари 2018 г. и 12 и 22 ноември 2018 г. За Евро 2019, което ще е в Сърбия и Латвия, ще се класират победителите от осемте групи, както и шестте отбора с най-добри показатели измежду заелите второ място. Домакините на първенството ще играят по право.

Ето и останалите групи: гр. А - Босна и Херцеговина, Исландия, Черна гора, Словакия; гр.В - Естония, Полша, Беларус, Турция; гр. С: Албания, Литва, Унгария, Русия; гр. D - Португалия, Великобритания, Израел, Гърция; гр. Е - Финландия, Румъния, Словения, Франция; гр. G - Швейцария, Германия, Чехия, Белгия; гр. H - Македония, Хърватия, Швеция, Италия.



"Академик" (Пд) ще играе

в Балканската баскетболна лига за сезон 2017/18. Пловдивският тим е подал заявка за участие и за момента е единственият български отбор, направил това. През миналия сезон регионалният турнир бе спечелен от "Берое".



Волейболният национал

Валентин Братоев се е възстановил след операцията, която претърпя преди месец в Германия. 29-годишният посрещач може да започне леки тренировки тази седмица. Братоев бе опериран заради скъсан ламбрум на тазобедрената става (износване на меката тъкан).



Най-полезният играч (MVP)

във финалната серия на НБА - Кевин Дюрант, ще подпише новия си договор с шампиона "Голдън Стейт" за значително по-малка заплата, за да може отборът да предложи по-големи възнаграждения на други играчи. Дюрант ще подпише за 1+1 години, като заплатата му за следващия сезон ще е $25 млн., с 10 млн. по-малко от това, което той имаше като първоначално предложение. След неколкократните изявления на Дюрант, че е готов за намаляване на заплатата, "Голдън Стейт" успя да задържи Шон Ливингстън и Андре Игуадала. Двамата подписаха за по 3 г., като първият ще получи за този период $24 млн., а Игуадала - $48 млн.
746
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД