:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 396
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Дунав" вече продаде 3/4 от билетите за мача с "Иртиш"

Билетите за мача
Еуфорията от първия европейски мач на "Дунав" в Русе след 41-годишна пауза доведе дотам, че 3/4 от билетите за реванша срещу "Иртиш" (Каз) бяха продадени още в първия ден. Двубоят от I предварителен кръг на Лига Европа е утре от 20 ч., а русенци имат добри шансове да елиминират съперника, защото загубиха само с 0:1 преди седмица.

На Градския стадион ще бъдат пуснати само 5478 зрители, колкото са седалките с облегалки. Повечето билети са с цена 20 лв., а 450-те за сектора под козирката - по 30 лв. Продажбата започна в понеделник и се очакваше до края на вчерашния работен ден всички бройки да бъдат изчерпани.

В понеделник вечерта в Русе пристигна тимът на "Иртиш", с треньор Димитър Димитров-Херо. Заради лошото време се е наложило самолетът с футболистите да кръжи 70 минути над Варна, докато получи разрешение за кацане. А последвалото пътуване с автобус е направило целия път от Павлодар до Русе общо 11 часа. "Иртиш" вчера проведе тренировка за възстановяване, а официалното му занимание на Градския стадион ще е днес от 20 ч. Два часа по-рано ще тренира и съставът на "Дунав", воден от наставника си Веселин Великов.
881
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД