:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 429
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Литовският първенец "Жалгирис"

се похвали, че от началото на продажбата на билети за мача срещу "Лудогорец" за II предварителен кръг на Шампионската лига (12 юли) е продал 1000 билета. Цените им варират от 6 до 40 евро, а клубът от Вилнюс очаква стадион LFF да бъде пълен. Съоръжението обаче има има капацитет от едва 5067 зрители. Реваншът между двата отбора е на 19 юли в Разград.



"Бoтев" (Пд) отпрати конгоанеца

Аксел Босекота, който бе дошъл на проби. Атакуващият халф тренира два дни с пловдивчани и бе пуснат в контролата срещу "Марица" (0:1), но в нея пропусна дузпа, която сам се натисна да изпълни. Междувременно "Ботев" замина за Бургас, за да тренира там до мач-реванш с "Партизани" (Тирана) от I кръг на Лига Европа. Там късно снощи бе очакван и отборът от Албания, който избра да отседне в Поморие, но ще тренира на стадион "Лазур" в Бургас тази вечер от 20 ч. Първата среща завърши 3:1 за "Ботев".



УЕФА обяви съдиите за реваншите

в Лига Европа в четвъртък. На мача "Дунав" - "Иртиш" рефер ще е черногорецът Йован Калуджерович, а помощници неговите сънародници Даниел Девич и Владан Тодорович. "Сутиеска" - "Левски" е поверен на кипърци - Димитриос Масиас, с асистенти Мариос Калугиру и Харламбос Георгиу. За домакинството на "Ботев" срещу "Партизани" в Бургас е пратена турска бригада с главен съдия Алпер Улусой и помощници Мустафа Ейсой и Серкан Олгунчан.



"Берое" загуби с 0:1

от израелския "Бней Йехуда" в приятелска среща, играна на базата на националния отбор в софийския квартал "Бояна". Голът падна през второто полувреме, а за старозагорския отбор се появиха в игра двете нови румънски попълнения - Серджиу Негрут (той бе титуляр) и Драгош Фиртулеску (влязъл след почивката). Следващата контрола на "Берое" ще е в петък от 19 ч. с "ЦСКА-София", чийто състав за новия сезон ще бъде представен тогава на ст."Българска армия".
774
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД