:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 400
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Блатер отива на световното догодина по покана на Путин

Бившият президент на ФИФА Сеп Блатер ще присъства на световното първенство в Русия догодина, въпреки че има 6-годишна забрана да участва в каквито и да е футболни мероприятия. 81-годишният швейцарец бе наказан от Етичната комисия на ФИФА заради корупция. Той обаче обясни, че ще бъде на световното по покана на президента на Русия Владимир Путин.

"Със сигурност ще бъда там. Владимир Путин ме покани. Единствено не мога да бъда ползван като съдия, но всичко останало е възможно", каза Блатер пред швейцарския в. "Блик".

Бившият президент твърди, че не е заподозрян в разследването за корупция, което се води в САЩ. Все пак срещу него има разследване и в Швейцария.

Блатер бе наказан през 2015 г. заедно с експрезидента на УЕФА Мишел Платини. Причината бе сума от $2 млн., платена от ФИФА на французина през 2011 г. за работа като консултант, която е свършил 10 години по-рано. Първоначално двамата получиха и 8-годишна забрана да се занимават с футбол. Впоследствие тази на Блатер бе намалена на 6 г., а на Платини - на 4 г.

Блатер коментира и появилите се обвинения към руския национален отбор, че играчите са взимали допинг по време на световното първенство през 2014 г. ФИФА още разследва случая, но пробите на играчите са отрицателни.

"Руснаците ще играят. За световното през 2014-а имаше допълнителни допинг тестове, включително и за руснаците. Не вярвам някой да се е допингирал, но нека изчакаме", добави швейцарецът, който беше президент на ФИФА от 1998 до 2015 г.
1
769
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
05 Юли 2017 10:54
този не трябва да стъпва на стадион след всичките злоупотреби!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД