:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 432
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Тайгър Уудс се е излекувал от зависимостта си към лекарства

Арестантското фото на Уудс
Бившият №1 в голфа Тайгър Уудс обяви, че е завършил успешно интензивна програма, която да му помогне да се справя с лекарства за болка и срещу нарушение на съня. Миналия месец той обяви, че ще търси "професионална помощ" за зависимостта си към медикаментите.

"Наскоро завърших лична интензивна програма. Ще продължа да се боря с това заедно с докторите ми, семейството и приятелите. Благодарен съм на всички за подкрепата, която получих", написа Уудс в "Туитър".

В края на май той бе намерен от полицаи да спи на волана на своя "Мерцедес" в 2 часа през нощта. Колата била спряна встрани от пътя, но двигателят работел. Автомобилът бил с две спукани гуми и други значителни щети. Уудс не успял да се справи с полевия тест за алкохол и наркотици, но след ареста два дрегера са показали липса на алкохол. Той е казал на полицията, че има реакция от лекарства, включително викодин и ксанакс.

41-годишният американец има 14 титли в Големия шлем. Той бе №1 в света общо 683 седмици, но в момента е №970. В последните 2 г. той игра само в 3 турнира, тъй като още не може да се възстанови напълно от четвъртата операция на гърба през 2014 г.
706
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД