:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 369
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Селекционерът на юношите: Този отбор може много повече

СНИМКА: SPORTAL.BG
Ден след поражението от Англия юношеските национали направиха възстановителни занимания, включващи игра на тенис на маса и плуване в басейна на хотел "Хуалинг" в Тбилиси.
Селекционерът на юношеския национален отбор Ангел Стойков запази увереност след загубата с 0:2 от Англия в първия мач на Евро `17 до 19 г. в Грузия. В оставащите си две срещи от гр. Б младите "лъвчета" ще срещнат връстниците си от Германия (6 юли) и Холандия (9 юли).

"За следващите мачове искам да видим това настроение и желание за игра, което имаше в квалификациите. В първия двубой не се получи, въпреки че смятам, че имаше и добри неща - призна Стойков пред Sportal.bg. - За втория мач почти всички неща, що се отнася до контузии, ще са изчистени и хората ще се възстановят. Този отбор има много повече възможности, но и тук нивото е много високо. Не всички са в оптимално състояние по една или друга причина. Не се интересуваме от имена и къде играят противниците, а ние да покажем какво можем."
845
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД