:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 432
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Бразилският национал

Луис Густаво премина от германския "Волфсбург" във френския "Олимпик" (Марсилия). Договорът на халфа е за 4 години, а марсилци платиха на "вълците" 8 млн. евро. През миналия сезон Густаво изигра 27 мача за "Волфсбург", а за "селесао" има 41 срещи.



Испанецът Феликс Санчес

е новият треньор на националния отбор на Катар. Той трябва да води тима на емирството в последните два мача от квалификациите за световното първенство догодина - гостуване на Сирия (31 август) и домакинство срещу Китай (5 септември). Постът се оваканти на 13 юни, когато уругвайският специалист Хорхе Фосати подаде оставка.



ПСЖ официално обяви

удължаването на договора на своя халф Тиаго Мота до 30 юни 2018 г. Ветеранът, който през август ще навърши 35 години, играе за парижани от 2012 г. и е капитан на отбора. С ПСЖ футболистът, който има бразилско и италианско гражданство, стана 4 пъти шампион на Франция, спечели Суперкута на страната и три пъти националната купа. В състава на Италия Мота стана европейски вицешампион през 2012 г.



Вратарят на "Милан"

Джанлуиджи Донарума се е договорил за удължаване на договора си с 5 години при годишна заплата от 6 млн. евро. Очаква се 18-годишният талант само да сложи подпис под договора в близките дни. В новия контракт ще бъде заложена откупна клауза за Донарума в размер на 100 млн. евро, но тази сума ще бъде намалена двойно, ако догодина "росонерите" не играят в Шампионската лига. Донарума е отклонил оферта от ПСЖ, който му е предлагал заплата от 13 млн. евро годишно.



Халфът на "Вердер"

и на националния отбор на Мали - Самбу Ятабаре, е арестуван за нападение над полицай. Инцидентът е станал в Париж. 28-годишният Ятарабе е бил спрян за проверка на документи, влязъл в пререкание с полицая и го е повалил на земята. През септември 2016 г. малиецът пак привлече вниманието върху себе си, след като катастрофира с ферарито на своя съотборник Лудовик Сане и му нанесе щети за 30 000 евро. През миналия сезон Ятарабе игра само в три мача за "Вердер", а основно бе във втория отбор на бременци.
691
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД