:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 419
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" взе втори румънец и се насочи към африканец

Националният фенкуб поиска оставката на изпълнителния директор на "сините"
Снимка: "Левски"
Нелуц Рошу се здрависва със спортния директор на "Левски" Даниел Боримиров, след като е подписал договора си в офиса на клуба.
"Левски" взе девети нов футболист. Халфът на румънския шампион "Виторул" Нелуц Рошу (24 г.) вчера подписа договор за 3 г., но "сините" не обявиха официално каква трансферна сума са платили за него. Рошу стана вторият румънец, взет от "Левски" през лятото, след нападателя Серджиу Буш, който обаче дойде като свободен агент. Другите 7 нови също дойдоха без трансферни суми - Александър Любенов, Иван Горанов, Милош Цветкович, Георги Ангелов, Васил Панайотов, Антонио Вутов и Жуниор Мапуку.

Вчера стана известно също, че "Левски" ще се опита да вземе и Жуниор Лаго (26 г.). Роденото в Кот д`Ивоар дясно крило има 60 мача и 9 гола за испанския "Майорка", но в края на миналия сезон някогашният евроучастник изпадна в трета дивизия и африканецът иска да напусне.

Същевременно Националният фенклуб (НКП) поиска с декларация оставката на изп. директор на "Левски" Красимир Иванов. НКП недоволства от малкото билети (250), осигурени за мача реванш в Лига Европа със "Сутиеска" в Черна гора утре.

"Не приемаме оправданията, че клубът домакин не е изпратил билетите в срок. Хората, които ще пътуват за мача, не се интересуват от този факт. Днес множество левскари се отказаха да тръгнат за Черна гора и "изгоряха" със своите резервации за хотели, защото не знаят какво ще се случи с билетите им", пише НКП и допълва, че вече е станало норма "Левски" да се оправдава с външни фактори, а никой да не поема отговорност. НКП изрежда и други прегрешения на Иванов, който "директно отказа да защитава интересите на клуба, симулирайки дейност с незначителни декларации".
2
908
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
04 Юли 2017 20:13
СИНИ ШАМПИОНИ!!!
05 Юли 2017 08:33
САМО ЛЕВСКИ !
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД