:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Българските

състезатели по лека атлетика с увреждания подновиха подготовка в Павел баня след завръщането си от световното първенство в Лондон. "Постигнах всичко в спорта, но искам още - заяви пред БГНЕС световният шампион и рекордьор по тласкане на гюле за хора, парализирани от кръста надолу Ружди Ружди. - Не съм много доволен от постижението си в Лондон (б.р. - световния рекорд от 12.47 м), беше много влажно, дъждовно и това ме скова. Вече гледам напред към другите състезания. За втори златен медал от параолимпиада е рано да говоря. Най-важното е да сме живи и здрави, да нямам контузии и да продължавам да работя по този начин".



Волейболният

отбор на "Левски" се събра за подготовка преди новия сезон. Заниманието бе водено от новия треньор на тима Владимир Николов, който е и негов президент. Участваха 10 волейболисти, сред които и новите попълнения Смилен Мляков и Мартин Иванов.



"Рилски спортист"

привлече трети американски баскетболист в състава си - Шелдън Джитър (203 см), който идва директно от колежанския си отбор в Питсбърг. Преди него тимът от Самоков подписаха с Дерек Райт и Травис Тейлър.



Ансамбълът

в състав Симона Дянкова, Лаура Траатс, Елена Бинева, Теодора Александрова и Мадлен Радуканова, а също така Невяна Владинова и Катрин Тасева (индивидуално) ще са българските представителки на турнира за Световната купа по художествена гимнастика в Минск (Блрс) през уикенда.



Мария Шарапова

се завърна на тенис корта с победа в I кръг на турнира в Станфорд (САЩ, $ 710 900). Рускинята, която участва с "уайлд кард", надигра Дженифър Брейди (САЩ) с 6:1, 4:6, 6:0 в първия си мач от май, когато получи травма. Организаторите обявиха, че на мача на Шарапова е имало най-много зрители от 2009 г. насам. Освен това само веднъж още в историята на турнира е имало по-голяма посещаемост на двубой в понеделник.
809
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД