:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Дерменджиев се опасява от пренавиване в "Лудогорец"

Всички сценарии са възможни, смята треньорът преди реванша по пътя към Шампионската лига
СНИМКА: БГНЕС
Георги Дерменджиев се срещна с журналистите в Разград вчера, а пресконференцията му продължи по-малко от 4 минути.
Футболистите на "Лудогорец" са мотивирани в максимална степен преди реванша с "Апоел" (Беер Шева) от III квалификационен кръг на Шампионската лига. Тъкмо това обаче може да изиграе негативна роля в домакинството срещу израелския тим тази вечер, в което разградчани влизат с пасив от 0:2. Така смята треньорът на българския шампион Георги Дерменджиев, който говори пред медиите на ст. "Лудогорец Арена" вчера.

"Играчите знаят каква е цената на мача и мотивацията им е пределна. Наистина има опасност от пренавиване. Да има нервност, поне в началото на двубоя. Но в крайна сметка аз мисля, че рутината, която имаме, ще си окаже влияние - заяви наставникът. - Абсолютно всички възможни сценарии влизат в плановете ни. Все пак това е футбол, а във футбола абсолютно всичко е възможно."

Дерменджиев похвали съперника, но подчерта, че играта на "Апоел" е разучена из основи. "Чака ни един много сериозен и труден мач срещу добър противник. Един много гъвкав съперник, който може и по време на самата игра да промени схемата, така че ние сме готови за всичко. Гледали сме ги достатъчно, футболистите са запознати с всичко, което може да се случи. Така че чакаме мача", заяви треньорът.

Той разкри, че двама от играчите са под въпрос за мача заради травми. И се обърна с благодарност към публиката на "Лудогорец". "Сисиньо вече излиза от контузията и тренира с отбора, но за Джоди Лукоки чак в последния момент ще видим какво ще му е състоянието. Искам отново да изкажа възхищение за интелигентността на нашите фенове. Тук всеки може да дойде и спокойно да гледа мача на отбора си."
СНИМКА: LUDOGORETS.COM
Полският халф Яцек Горалски (в средата) подписа вчера 3-годишен договор с "Лудогорец". Дефанзивният полузащитник има един мач за националния отбор на родината си - в контрола срещу Словения (1:1) миналия ноември.
1035
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД