:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 300
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Димитров: Чакам с нетърпение цялото американско лято

Тенисистът открива сезона на твърд корт с мач на двойки
СНИМКА: TWITTER.COM
Ден преди началото на турнира във Вашингтон Григор Димитров и рускинята Екатерина Макарова дадоха съвместен открит урок на деца от местната тенис академия.
Григор Димитров е зареден с оптимизъм на старта на летния тенис сезон на твърд корт. В навечерието на участието си във Вашингтон (САЩ, $1,75 млн.) българската първа ракета даде интервю за официалния сайт на професионалната асоциация atpWorldTour.com. В него хасковлията сподели очакванията и целите си за всички предстоящи надпревари в Северна Америка, предшестващи последния за годината турнир от Големия шлем - US Open в Ню Йорк (28 август - 10 септември).

"Просто искам във всеки турнир да играя по-добре, отколкото миналата година. Точно това е едно от най-трудните неща - посочи Димитров, който през 2016 г. отпадна още в I кръг в американската столица. - Да кажем, че миналия сезон си играл 1/4-финал и сега искаш да направиш поне още една крачка. Дали ще е полуфинал или финал, а защо не и титлата на турнира. И трябва да го направиш в една силна конкуренция. В момента толкова много тенисисти играят направо невероятно. Нищо не идва лесно."

Димитров трябваше да започне участието си във Вашингтон късно снощи в турнира на двойки. В I кръг той и партньорът му Лука Пуй (Фр) имат за съперници Жан-Жулиен Рожер (Хол) и Хория Текъу (Рум), а при евентуална победа ще срещнат поставените под №2 Лукаш Кубот (Пол) и Марсело Мело (Браз). В схемата на сингъл българският №11 в света е поставен под №4 и очаква във II кръг победителя от снощния двубой между Кайл Едмънд (Вбр) и Чун Хйеон (Кор).

"Имах малко почивка след "Уимбълдън", успях да отида на море за три-четири дни. След това се прибрах у дома и поднових рутинната си подготовка - добави Григор. - Мисля, че се намирам в добра форма в момента, играя добър тенис, това са позитивни неща. Искам да задържа момента и да градя върху него. Очаквам с нетърпение цялото американско лято. Надявам се да нямам проблеми с контузии и да играя добър тенис."
900
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД