:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Руснаци харесаха защитник на "Ботев"

Йордан Минев ще пропусне мача за Суперкупата заради наказание
"Ботев" (Пд) може да продаде още един титуляр след реванша от III предварителен кръг за Лига Европа срещу "Маритимо". Двубоят е утре от 21 ч. наше време и ще се предава от "Диема спорт 2". Както е известно, мачът в четвъртък ще е последен за френския нападател Омар Косоко с екипа на пловдивчани, след което той ще премине в клуб от ОАЕ. Освен това обаче има интерес от чужбина и към защитника Виктор Генев. Според "Трибуна Пловдив" става въпрос за руски клуб. Генев също така бе харесан и от израелски отбори с играта си в мачовете срещу "Бейрат" (Йерусалим), като дори са били пратени скаути да го гледат и срещу "Маритимо" в Бургас.

Генев ще води защитата на "Ботев" в реванша на остров Мадейра, след като му бе дадена почивка и не игра при 2:6 от "ЦСКА-София". Друг бранител - Пламен Димов, е с оток в левия крак след тази загуба и участието му срещу "Маритимо" е под въпрос. Нападателят Фернандо Виана още не се е оправил напълно от прорезната рана, която получи в лявото коляно във въпросния двубой срещу "ЦСКА-София", и също не е сигурно, че ще играе утре. А Тодор Неделев най-вероятно ще пропусне мача.

Йордан Минев пък със сигурност няма да играе, но в следващите два мача на "Ботев" в България, заради червения си картон при загубата от столичния тим. Това означава, че Минев отпада за двубоя за Суперкупата на България срещу "Лудогорец" на 9 август в Бургас. Той е глобен и с 3000 лв. от Дисциплинарната комисия към БФС. На пловдивския клуб пък отделно са наложени санкции общо за 4300 лв. - за използване на димки, хвърлени предмети към терена и заливане с вода на длъжностно лице.

Загубата обаче не повлия на феновете на "Ботев", които изразиха своята пълна подкрепа към футболистите и треньорския екип. "Една загуба не може по никакъв начин да сломи нашия дух, особено след като сме на прага да преминем трети квалификационен кръг на Лига Европа... Вярваме във вас и знаем, че ще дадете всичко от себе си, за да успеете", се казва в изявление на клуба на привържениците на "Ботев".
3
854
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
01 Август 2017 23:24
Благодарим ти господингришаганчев. благодарим ти стойчостоилов и паслар, благодариме на цялото почтенно ръководство на литекс.
01 Август 2017 23:27
Успех на жребието за ЕКТ в следващите две години.
02 Август 2017 15:30
Успех на жребието за ЕКТ в следващите две години.

Чичо Митко олигофрена, ще е на жребието!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД