:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 271
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Контузии тормозят "Апоел"

Проблеми с контузени играчи тормозят треньора на "Апоел" (Беер Шева) Барак Бахар. Израелският отбор пристигна в България още в понеделник вечерта с чартърен полет до Варна. В групата на "червените" от пустинята Негев не попаднаха двама от топнападателите - Нив Зрихан и бившият играч на "Барселона" Исак Куенка.

С травми пък пристигнаха Маор Меликсон и Елианив Барда, които през уикенда пропуснаха мача с "Апоел" (Ашкелон) от турнира за Купата на Тотализатора. В групата е и новото попълнение в атака Томаш Пекхарт, който все още се адаптира към отбора. "Все още не познавам както трябва всичките си съотборници", призна самият чех.

"Доволен съм от състоянието на всички в отбора - заяви обаче наставникът Бахар. - Томаш Пекхарт показва защо сме го взели, макар още да не е напълно готов. Ако се наложи, ще го използваме срещу "Лудогорец", но това е един много силен отбор и ще преценим в последния момент дали ще играе."
769
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД