:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 303
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Аврам Грант се договорил с шефовете на "Левски" за 800 000 евро годишно

Израелският треньор замина за Лондон и ще се върне в четвъртък, за да подпише
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Аврам Грант за последно бе треньор на националния отбор на Гана. На 2 февруари 2017 г. той подаде оставка, след като воденият от него тим загуби полуфинала за Купата на африканските нации - от Камерун с 0:2.
Израелският треньор Аврам Грант проведе вчера още една среща със собственика на "Левски" Спас Русев и на нея са били съгласувани всички детайли по договора му с клуба. Това твърди електронното издание на еврейския вестник "Маарив".

Според него след сутрешната среща Грант е отпътувал вчера следобед за Лондон, за да уреди лични дела и ще се върне в София в четвъртък, а в петък ще сложи подписа си под контракт за 2 години. Отлагането с един ден е, защото в четвъртък е празникът Tisha B'Av, в който евреите не работят. Споразумението е за годишно възнаграждение от 800 000 евро, без да се броят бонусите, които Грант и личният му адвокат Уди Шохатовиц са договорили при спечелване на титлата на България и евентуален пробив в европейските клубни турнири.

Аврам Грант обаче няма да вземе за помощник бившия футболист и наставник на "сините" Емил Велев, който направи връзката с шефовете на "Левски", тъй като срещу него имало брожения в клуба, съобщават още от "Маарив". Велев, който изведе отбора до последната му титла (през 2009 г.), преговаря в момента с клуб от Израел. Затова Грант ще доведе в София свой сънародник за асистент.

Въпреки че пред българските медии от "Левски" пазят пълно мълчание, изп. директор на клуба Диана Иванова е потвърдила за споразумението с Грант пред "Маарив".

"В понеделник постигнахме договорка за идването на Аврам Грант в клуба. "Левски" много го иска за треньор. Подписването обаче ще стане след празника Tisha B'Av. Грант си замина и по план ще се върне в четвъртък. Всичко е готово за подписването, ще има официално съобщение", е цитирана да казва Иванова.

62-годишният Аврам Грант за последно бе треньор на националния отбор на Гана, където заплатата му е била 50 000 долара месечно, без бонусите за добро класиране на големи първенства. Това прави по $600 000 годишно и навежда на подозрения, че авторите на материала в "Маарив" са объркали валутата за възнаграждението на Грант в "Левски". От друга страна вече се появиха информации, че треньорът се е разбрал за 800 000 лева годишна заплата при "сините".

Съобщението за уточнените детайли по договора на Грант обаче не отмениха срещата на Спас Русев с другия набелязан за преговори специалист. Вчера вечерта се очакваше собственикът да разговаря с бившия треньор на "Лацио" Делио Роси.
8
1002
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
01 Август 2017 22:54
Това са безумни цифри за една калъфка...
01 Август 2017 23:17
То в шекели да е този контракт, пак е голям. За тези пари Никиту щеше и дограмата да им инсталира.
01 Август 2017 23:18
плюс арматурата на козирката.
02 Август 2017 00:05
скорпионе , ти си комунист И/ИЛИ облъчен до насиране от комундеЛСКАТАлата олигархия ...

Тука само аз открито подкрепям ЦСКА 1948 и ти мучиш нещо срещу мен и хората дето подкрепят ЦСКА 1948 от В група -ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ ЦЪРВУЛ :shock: :shock: :shock: :shock: - аз поне съм бил и ще бъда там на мачове за разлика от такива като глупомирчо и тебе - пишМан фенове , одещи само като им скимне и га ги пуснат курвите им женски ..не ми дреме за такива като тебе и глупомирчо да речем ..интернет герой ..аз има конкретни действия измерими финансво срещу отрепки като тебе , ганчев и др.такива комунистически русофилски объркеняци ..ти не си виновен ..тебе те е ебала системата и сталин :cry: и зад малдивите да идеш си си пак подвластен на тъпата руска системка и влияние бае :cry:
дреме ми на кура за твоето и на другите тъпи говеда мнение ..вие сте нищо ,чеда имате мнение за НАС и мен като цяло ...подчовеци :245: :245: :245: :245:

НИЕ СМЕ ЦСКА И ВИНАГИ ЩЕ СМЕ ЦСКА и ще ви мразим клоуни комунистически сталински :x :x :x :x


Който се докосне до жолтата-побеснява.
02 Август 2017 03:43
Другарката Диана Иванова не е ли прибързала с изказването си. Може и тя да е пила 1-2 жолти.
02 Август 2017 06:20
плюс арматурата на козирката.

Взимайте го да довърши "Копнежа"!
02 Август 2017 06:22
Ося, гостилското падре е прекалило с джанковицата!
Много се ежи, но не му държи да ми се появи пред очите!
02 Август 2017 08:10
Жулвена: Ботев не е фактор в българския футбол, ще отнесем Локо поне с 3-4 гола разлика

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД