:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Националът

Ивелин Попов бе оставен на резервната скамейка на шампиона "Спартак" (Москва) от треньора Масимо Карера при победата с 2:0 над гостуващия "Краснодар" в последен мач от 3-тия кръг на руската Премиер лига. "Спартак" е на 7-о място с 5 т. С по 9 т. водят "Локомотив" (Москва), "Зенит" и "Ахмат" (бившият "Терек").



Бившият

вратар на "Левски" Пламен Илиев бе титуляр за "Астра" (Гюргево), който спечели с 3:0 у дома срещу "Поли" (Тимишоара) в последен двубой от 3-тия кръг на румънската Лига 1. "Астра" е на 5-о място с 6 т. С по 7 т. водят "Ботошани", "Клуж" и ФКСБ (бившият "Стяуа").



Владимир Гаджев

записа неофициален дебют за кипърския "Анортозис". Той влезе в 71-вата мин. при равенството 2:2 с новия член на македонската първа дивизия "Академия Пандев" в контрола, играна в Симитли. Съотборникът му Иван Бандаловски игра до 62-рата минута.



Петко Христов

замина за Италия и вчера направи първа тренировка с "Фиорентина". Доскорошният защитник на "Славия" беше получил 10-дневна почивка от новия си клуб. Христов подписа на 17 юли договор за 5 сезона с "Фиорентина", който се е съгласил да плати за правата му 1,7 млн. евро, по непотвърдена информация.



"Манчестър Юн"

си осигури трето лятно попълнение, след като подписа за 3 сезона със сръбския халф Неманя Матич (28 г.). Според Би Би Си "Юнайтед" ще плати на "Челси" около 40 млн. паунда за играча. Преди него "Манчестър Юн" купи Виктор Линдельоф от "Бенфика" и Ромелу Лукаку от "Евертън". "Той (бел.ред. - Матич) представлява всичко, което искаме от един играч - постоянство, амбиция и е отборен състезател", заяви мениджърът на "Юнайтед" Жозе Моуриньо.



Неймар

трябва да подпише на 7 август договора си с "Пари Сен Жермен", твърди френският в. "Екип". От "Барселона" вече усилено търсят заместник на бразилеца. "Ливърпул" обаче е отхвърлил оферта за 100 млн. евро за набелязания Филипе Коутиньо. Според каталунския в. "Спорт" обаче "Барса" ще опита да купи Антоан Гризман от "Атлетико" (Мадрид).
729
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД