:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 300
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Шампионска лига

III квалификационен кръг, реванш - днес, 21.30 ч.: "Лудогорец" - "Апоел" (Беер Шева) (по "Диема спорт") (в първия мач 0:2).



Започна

продажбата на билети за мача за Суперкупата на България между "Лудогорец" и "Ботев" (Пд). Пропуските се предлагат в мрежата на "Ивентим" за страната, включително бензиностанции OMV, магазини "Технополис", "Български пощи" и др. Пропуските са по 15 лв. за 4 блока от сектор А, както и за целия В, където ще са феновете на пловдивчани. Има и по 25 лв. за централни места в А, а за ВИП ложата са по 50 лв.



За два мача

бе наказан треньорът на "Септември" (Сф) Димитър Васев, който отправи обиди към длъжностно лице при загубата с 0:2 от "Славия". Той бе глобен и с 2000 лв. Изгоненият в мача защитник на "Септември" Александър Бранеков пък е със спрени права за 1 мач.



Антон Костадинов

ще пропусне заради наказание домакинството на "Пирин" срещу "Черно море" в петък. В групата на благоевградчани обаче трябва да попадне Анти Рения, който имаше болки в адукторите.



50 000 лв.

е отпуснал общинският съвет в Пловдив на втородивизионния "Марица", съобщи "Пловдив Нюз". Средствата са за ремонт на клубния стадион, за да може той да получи лиценз за Втора лига. Дотогава "Марица" ще домакинства на базата на "Ботев" в Коматево.



Спортният

министър Красен Кралев и кметът на Монтана Златко Живков направиха вчера първа копка на ст. "Огоста", където започва поставяне на осветление за терена. Самото игрище ще бъде с нов дренаж и тревна настилка. Проектът е за 1 млн. лв. и трябва да е завършен до 2 месеца.



"Байерн"

назначи бившия футболист на тима Хасан Салихамиджич (40 г.) за спортен директор на клуба с договор за 3 години. Той замени напусналия през м.г. Матиас Замер.

778
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД