:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 271
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Гълъбинов вкара 4 гола за "Дженоа" в контрола

СНИМКА: ФЕЙСБУК/ДЖЕНОА
Андрей Гълъбинов (N9) получава поздравления от съотборници в "Дженоа" след един от четирите си гола за победата с 8:0 над "Савона".
Националът Андрей Гълъбинов изнесе много силен мач за "Дженоа" и отбеляза половината от головете при победата с 8:0 в гостуването срещу третодивизионния "Савона". Българският нападател започна като титуляр и бе точен в 12-ата, 36-ата, 58-ата и 69-ата мин., преди да бъде сменен в 84-тата. Той можеше да вкара и още веднъж, но в 26-ата мин. изпусна дузпа, която бе отсъдена за нарушение срещу него.

"Чувствам се добре заедно с Джовани Симеоне в атака. Различно е да си играч в Серия А, в сравнение със Серия В. Тук е много по-трудно, нивото е по-високо. Надявам се, че ще се справя с това предизвикателство. Трябваше да заиграя в Серия А още преди няколко сезона, но се получи чак сега. Надявам се да се представя добре", заяви Гълъбинов след мача. Той даде силна заявка за титулярно място през сезона пред треньора Иван Юрич, въпреки че скоро ще е готов за игра и контузеният Джанлука Лападула (оценен на 8 млн. евро), който бе взет под наем от "Милан".

799
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД