:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 305
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Кметът на Варна ще дарява от парите за представителни

Кметът на Варна Кирил Йорданов обеща да дари 44 000 лв. от представителните си разходи на Клиниката по детска онкохематология. Както „Сега" писа, той поиска, а общинският съвет му позволи да задели 135 000 лв. за посрещане на делегации, поднасяне на венци, организиране на тържества и т. н. Сумата е републикански рекорд за 2007 г. Вчера обаче Йорданов реши да се побере в по-скромна цифра. 24 000 лв. ще отидат за закупуване на ехограф на клиниката, а 20 000 лв. за ремонт на етажа в болница „Св. Марина", където тя се помещава.

Междувременно общината стартира информационна кампания за плюсовете и минусите от присъединяването на околните села към града. Жителите там напират да стават граждани. Кметството обаче е изчислило, че ако селата станат квартали на Варна, данъкът върху сградите в някои случаи ще се вдигне 12 пъти.

Вчера Йорданов издаде и традиционната заповед за спиране на строителството в курортните комплекси. Забраната ще важи от 1 май до 15 октомври. През това време ще се извършват единствено довършителни работи.
1
1291
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
28 Март 2007 16:27
Дали щеше да го направи, ако въпросът не беше стигнал до пресата?Не ми се вярва.Ако искаше трябваше да бъде вписано в първоначалното решение, а не сега да си правим "безмислени"реклами.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД